[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به ژکو فکر کردم ولی ژکو سقفش همینه... باید یکی بیریم که رو به پیشرفت باشه...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا دوس ندارم بازیکن بالای 25نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ضمن اینکه فالکائو ریسکش خیلی بالاس
از اون بزرگتراش با این مصدومیت تموم شدن(sm25)
سامی که رفتنیه... دیماریا تا آخرین لحظه معلوم نی... اگه خامس بیاد قطعی میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کنفرانس خبر تونی کروس: از همان ابتدا می خواستم به رئال مادرید بپیوندم؛ هیچ مشکلی با گواردیولا نداشتم؛ رئال مادرید یک گام بالاتر از بایرن است(sm59)
موافقم... کلا بهترین گزینه برامون لوا بود که نشد... با این که دو سال پیش گفتم هیچی نمیشه ولی اعتراف میکنم اشتباه کردم... اگه تابستون قبل اقدام میکردیم با کله میومد(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهاجم نوک خوب الان نیست بهترینش کریم و هیگواینن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاستا خوب بود ولی به درد ما نمیخورد
سوارز خوب بود ولی با این سن و سال اینقدر نمی ارزید
کاوانی که بد ریده
رادمل علاوه بر پیری معلوم نیست چه جور باشه
ولی بین اینا باز رادمل بد نیست ولی ژکو رو میشه با 15-20 تا اورد (sm120)
(sm120)
به خاطر اومدن هیچکس غم رفتن دیماریا تسکین پیدا نمیکنه(sm81)نقل قول:
کلیپ عکس العمل های ناواس
دیماریا میخواد بره یا بمونه زودتر معلوم شه تکلیفمون روشن شه (sm120)نقل قول: