سینا(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Namjoo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
سینا(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Namjoo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از اون جمعه ها بود که ترازت خوب شده؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نه آزمون نداشتیم،ولی جمعه پیش به طور نسبی خوب شد(sm59)نقل قول:
(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیدم شادو شنگولی سینما هم رفتی گفتم لابد ترازت خوب شده (sm120)نقل قول:
آها(sm59)سینما هم سه شنبه رفتم فرصت بروز پیدا نکردم(sm120)نقل قول:
فیلمشو دیدی؟(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه باو به فیلمش چیکار دارم دارم به گندی که زدم و بد بختیام می گریم (sm2)نقل قول:
(sm169)
در رابطه با مسئله ای که چندی پیش ذکر شد؟(sm168) نگران نباش حل میشه(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]