شات یور ماوث (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
شات یور ماوث (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سریال gotham قشنگ بود قسمت اولش دیروز اومد ببینیدش
با یکی بحثم شد بهش میگفتم بسترد هنگ کرده بود (sm2)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط john_chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرعت من تا 1٠5 و بيشترم ميره
بسته بخريك ماهه 24 گيگ ده هزارتومن شبا از ساعت 2 تا 8 صبح با همين سرعتم دان ميكنه (sm118)
ستاره 555 ستاره 518 مربع
نا محدوده؟(sm155)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط john_chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبه نوشتم 24 گيگ (sm70)
منظورم اینه اون ساعت 2 تا 8 هم حجمیه یا مثل ای دی اس ال اون ساعت دیگه حجم کم نمیکنه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اها گرفتم 24 گیگه بستش (sm2)
اگر حجم كم نكنه كه سرعت ميرينه مثل اي دي اس ال (sm70)نقل قول:
نه ديگه كلا 24 گيگ مخصوص ساعت 2 تا 8 صبح
قيمت بقيه بسته هاش رُ ببيني اين مفت پيش اونا
مثلا با همين ده تومن يكماه ميده 24 ساعت شبانه روز ولي 2 گيگ همش
واسه كوتاه مدت بخواي ارشيو تكميل كني عاليه من يه هفته بالاي صد گيگ دان كردم (sm120)
اخه در کل احتیاجی ندارم پارس 256 نامحدود دارم سرعت کل روز دیگه دقیقا 369 کیلوبایت دان میکنه
حساب کن اگه بخوام کل روز دان کنم میشه چند گیگ (sm70)
ایرانسلم فعال کردم واسه مواقع ضروری