الان درستش کردی! (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
الان درستش کردی! (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آها ! یک خط رفتم بالا تر نویشتم خو (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه بیکار پیدا بشه جریان این چیز short را به من بگه ! (مال اون وقت ها بود که از بس چت می کردید صفحه ها را ده تا یکی می خوندم و از ماجرا بیخبرم(sm54)، برای همین پست اسپ ها ها زیاد شدن ها (sm70) ) فقط خلاصه بگید
یه چجیز دیگه هم بگم بد نیست ولی نخنیدی ها : (sm54)
بغیر بعضی دوستان که مشخص هستند من کاربران:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]را از بس اسمشون شبیه هم و خاص! هنوز نمی دونم اسمشون چیه (sm25)
(sm155)(sm155)(sm155)
شاید هم چون باهاشون کنتاکت نزدم نمیشناسم (sm70)(sm70)
گفتم جهت اطلاع (sm49)
نخیرم بهونه نتراش واسماااا ، من با بزرگتر از خودم برم بیرون دستم تو جیبم نمیره اعتقاد سختی دارم که بزرگتر باید حساب کنه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شانس آوردی حسابی تو خرج میفتادی (sm2)
خوبی؟
سایت رو سرمون سنگین شده ها خبر داری؟(sm19)
برو یکم نامرد بازی در بیار زودی برگرد ، اگه بلد نیستی نامرد بازی در بیاری از همین مینا خانوم بپرس قشنگ بهت آموزش میده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همینجوری که هستی باش (sm19)
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
دو سال از حسین اینورتر اونورتر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا این که خوبه ، قدیما نامردی چقدر کم بود اینو بگو (sm2)(sm2)(sm2)
نقل قول:
میخواستم توضیح بدم اما گفتی یه بیکار توضیح بده که ینی پس دیگه هیچی (sm70)
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلاام به همگی
خواهشا یکی بیاد بهم توضیح بده این سه نفر کجای اسماشون بهم دیگه شبیه هستش؟نقل قول:
اینا که بجز m اول اسمشون هیچ شباهتی ندارن خو (sm25)
به به سلام داشمون شاهین ، خوبی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی شما خوبی؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شیلتر شدیم؟(sm74)