رفتم از این چشم بندایی که خارجیا موقع خواب میزنن خریدم!
که مثلا با ارامش بخوابم.
.
.
.
هروقت میزنم
همش استرس دارم یکی بیاد بپره رو شكمم :|
ایرانه ... شوخی که نیس!!!(sm2)(sm30)
نمایش نسخه قابل چاپ
رفتم از این چشم بندایی که خارجیا موقع خواب میزنن خریدم!
که مثلا با ارامش بخوابم.
.
.
.
هروقت میزنم
همش استرس دارم یکی بیاد بپره رو شكمم :|
ایرانه ... شوخی که نیس!!!(sm2)(sm30)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)
اوهوم. خسته شدم دیگه دلم میخواد برم خونه. (sm172)نمیدونم کِی مرخصم میکنن (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
من مغرور حسابت میکنم چون دوسشون دارم (sm127)
حالا کی مغرورِ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توام که 9 نشدی که (sm2) آتریسا میشه 63! تو باز این رقما رو جمع بستی؟ نوشته رقم آخرش چی میشه تو همون 3ـی تو دل برو (sm120)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کلا خیلی مغرور و خیلی کینه ای ام (sm59)
نمیدونستم هنوز بیمارستانی (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون آخرت غرور رو دیدیم هفته ی گذشته (sm25) همون خوشتیپ خیلی بهم میاد (sm120) الکی مثلا (sm59)
عوضش من با كينه كاملا بيگانه ام خيلي زود ميبخشم و فراموش ميكنم (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
غلط خوردی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
اعععععععع اره چرا اینجوری حساب شد (sm202)