گو نخور ساکتو بزن دیوث(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
گو نخور ساکتو بزن دیوث(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm3)نقل قول:
حسین آغوشتو باز کن بیام تو بغلت (sm51)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
(sm221)
بز! اون اصن کارا و افکت و نورپردازی عکسش فرق داشت چه ربطی به این داره اخه.(sm2)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] در فنجان قهوه شنا میکنم
خب حالا ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا بخورش باو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط S A D E G H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تعارف میکنی اول شما بفرمایید بخورش(sm2)نقل قول:
هادی هویی با صادقم عسلم درست حرف بزن (sm56)
(sm2)
یادش بخیر ما میرفتیم خدمت تو کوه کمر به گاه میرفتیم 3 ماه به 3 ماه رنگ خونه رو نمیدیم الان تو یه ......دادی به فرمانده ات هرروز خونه اینقل قول:
نوشته اصلی توسط S A D E G H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونوقت میای اینجا میگی خدمت کردم در حالی که اون تورو کرد (sm2)(sm30)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مجبوری انقد میکشی پایین همون تا باسن کافیه ها (sm2)
نقل قول:
آره جون عمه ات از بس اون سه ماه به فرمانده میدادی که دلت نمیخواست برگردی خونه دیوث(sm2)
(sm70)(sm128)نقل قول:
میخوام اب از لب و لوچه ت اویزون شه ولی دست که به من نمیرسه از دستت فرار میکنم بیایی جلو گازت میگیرم یا یه ویشکول ریز ازت میگیرم بری فضا (sm2)نقل قول:
آخی الهی نازی فدات شم (sm2) قربون اون ویشکول گرفتنت (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)چته دیوث باز که راست کردی (sm2)نقل قول:
قربون اون ویشکول گرفتنت (sm51)
نه دیگه تا این حد ! نگو بابا زشته راست کردی چیه ؟ مگه خط کشه ؟ (sm2)نقل قول:
هادی تل نمیایی
نه !
بر اساس هیستوری که ازت داشتم گفتم اخه انقد به صادق ور رفتی که پروندیش زومه سه رو(sm2)نقل قول:
هادی ok
هادی زیر پتو نمیایی
ازونجا هم بلوکت کردم تا دفه بعد یاد بگیری که یه حرفو صدبار تکرار نمیکنن ...هر وقت گذاشتم بعد از یه هفته فرستادم اونارو دیگه این حرفا رو نمیزنی (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sina Rahnama [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ازینجا هم بخوای ادامه بدی ایگنور مکنم
نقل قول:
- (sm50) هادی داداش چی شده؟
- (sm134)
ساکتُ سردی چرا
سردی آوردی چرا
با دل خسته من چرا بد کردی چرا
(sm50)
امیر هر وقت کارت گرفتی اونارو حساب کن بم بگونقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوباره شروع کردن (sm3)
فقط کرسی شعر باید بخونیم هر وقت میایم اینجا
قهرمانِ خفه خون گرفتنُ پشتِ پا از هر کی خوردن ... (sm50)
باز دم حامد نیکپی گرم (sm120)
(sm74)درست میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها والا(sm50)
من از راه اومدم ! (sm51)
بیژن مرتضوی چه قدر خوبه . . . (sm50)
آره امیر جان فدات ! (sm176)
عرفان(sm198)
هی
عرفان هم تموم شد(sm50)
ای داد این رسیور جدید زیرنویس فارسی پخش نمیکنه
برنامه ای دارید که 100درصد کار کنه زیرنویس بچسبئنم به فیلم؟ سرچ کردم هیچ برنامه ای درست کار نکرد