اخی اخی...نازی...نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اخی اخی...نازی...نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا شاهده دیگه نه پول دارم نه توان تحقیر شدننقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا حالاها باید از این سی تومنا بدی...بیخیالش شو..شاید کسیو داره خودشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اهوم! میفهمم خیلی سخته خدا به دادت برسه (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی خب قبلا هم بهت گفتم فشار نباید بیاری! باس اشپزخونه رو از اول اسفند شروع میکردی روزی 2 3 ساعت یکی دو کابینت بعد کلیات و بیرونش و سقف و دیوار و....رُ همرو تو یه روز جمع میکردی که خستگیت همون یه بار باشه (sm120)
لال بود ؟؟ نمی تونش یه زنگ یا اس بده همینو بگه ! ؟ پس چرا کادو رو قبول کرد ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
دلم خیلی کرفته بیشتر از اینکه تمام عمرمو رو رفیق بازی کذاشتم از بعضی ها از سال 2008 تو نت از بعضی ها از اول دبستان ادعا میکنن رفیق منن
ولی هر وقت نیاز داشتن اومدن طرفم ولی الان چی هیچی هیچ کودومشون نیستن نه اونا اینجان نه من حوصله نق نق کردن دارم و نمیخوام که بفهمن فقط یه جا رو خواستم که بنویسم همین شعر یهو یادم اومد مال دوتا شاعره
ای رفیقان دیار دنیا
این چه یاریست شما را بخدا
تا که با خاک هم آغوش شدیم
وه که به یکباره فراموش شدیم
یاد آن انجمن آرایی من
رحمت آرید به تنهایی من
گاه و بی گاه گذارم بکنید
گذرِ گاه گذارم بکنید
وا مگیرید از این خاک قدم
بنشینید به خاکم یک دم
خِشت من مایه حیرت گیرید
تا از این آینه عبرت گیرید
بار و ای یار دیار دنیا
ما که رفتیم خدا یار شما
گر به مذهب تو خون عاشق است مباح
صلاح ما همه آنست کن تو را صلاح (sm172)
خیلی ببخشیدا ولی با این شرایط پس بیخود میکنی دنبال دختر مردم راه میفتی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تجربه خوبی بود البته که از این جوی که فکر میکردی در بیای (sm98)
helaer(sm81)(sm178)(sm19)(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر سال همینارو میگم با خودم باز یادم میره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]