امیر... 128 عرفان قابلیت ادامه دانلود نداره یا برا من قاط زده؟(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
امیر... 128 عرفان قابلیت ادامه دانلود نداره یا برا من قاط زده؟(sm120)
(sm27)
محسن چاوشی - قطار (sm50)
(sm50)
پس برا من قاط زده بود(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینا سرلک آلبوم ظهیر چقدر خوبه این آلبوم (sm181)
دستت درد نکنه - یک دنیا ممنون (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استیج امشب خیلی به من حال داد
دو نفر از گروه اون لومپن به تمام رفتن کنار
و حقانیت شهرام آذر دوباره ثابت شد
امیر آلبوم چی میخوای بگو برم بگردم بگیرم بیام
امرو چقد زیرنویس وایکینگ دیر اومد 4 بعد از ظهر اومد دیوس ..
(sm2) تعریف کنم امیر اشکش درآد ..
من ماهواره ندارم ..نقل قول:
میشه یه کاریش کرد ..
خو مردک من برنامه رو ندیدم شی شی تعریف میکنی عارف فلان .. (sm74)
امیر حجمش زیاده 700 مگ میخوای بت بدم خودت کات کن ..
فرستادم ..
صب کن خالی شه ..
این فایلو ساختم آنلاین میتونی ببینی مث آپارات ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب آدمی هستی خوبه بت گفتم نمیدونم انگار برنامه تبدیلشونو عوض کردن از دیشب ریدن ..نقل قول:
فک کنم الان نسخه جایگزین بدن ..
دارم میبینم تگ داره ولش کن ..
دیوثا برنامه عوض کردن قبلا تگ نداشت رو صفه .. (sm3)
ادم بیاد دو تا حدقل شعر بخونه یا یه مطلبی بهتره هر چقدم سوت و کور باشه تا بیاد ۲۰ صفحه تو تاپیکی که اصلا ربطی به بحثا نداره کرسی شعر بخونه اخرم بره...نقل قول:
تاپیک شادی و این جور چیزا رو برای همین چیزاا هست دیگه منتهی اون کاربر قدیمیا جاشونو میدونن میرن همونجا ، این کاربرای جدید رو تو باس بگی برن اونجا چون نمیدونن وختی میایی اینجوری میگی .. اخرم صدا کل بچه ها درمیاد
حالا خوبه دم به دیقه هی پست پاک میکنی اینجوری میگی
یکشون همی هادی اوشگول ..
5 صب زنگ زده به گوشیم میگه حمید عسگری یفرس ..
(sm2)
نگو آقا ..
خوبه منم اسم رگنار رو بیارم الان ..
این نشون میده که شهرام آذر خیلی خوب کارش رو بلدنقل قول:
شاهين كارايي كه نوشته واقعن در يه سطح و جهان ديگه اي هستن
بگذار گمان گندم نگاهت در ذهن لهجه دار من با شك به هستي عجين شود (sm50)
حیف این قسمت رگنار افتاره بود مرده چیز خاصی اتفاق نیافتاد ..
آرام گریه کن ، آرام نعره بزن ... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوچرخه هم وارد کرد دیجی عجب ..
ماشین و موتور هم میده چن روز دیگه ..
مثه لپ تاپ من آورد دیجی ولی کانفیگ یه نسل بالاتر .. (sm1)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تارتار از سرمربی گری راه آهن اخراج شد ...
دوشنبه میاد روی خط برنامه نود میگه آقای فردوسی پور الان خرج زن و بچه ی منو کی میخواد بده (sm51)
[ File : STAGE-DoosetDaram-GroupSongy.mp3 ]
[ File : Stage-Hosein-YeDivare.mp3 ]
[ File : Stage-Mojdeh-NafasNafas.mp3 ]
[ File : Stage-Sohrab-Rabete.mp3 ]
دیوث تو باز پشت من زر زدی ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا که اینجوری شد عبلدالمالکی رو بفرست (sm70)
بله دیگه وقتی 16 تومن میریزیم تو حلقت عین تلفن سکه ای اینجوری دم درمیاری (sm2)
(sm74)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احمق هنو نفهمیدی من واس پول اینکارو نکردم ..
میخواستم ببینم طریقه استفادش چیه ..
داری پول به رخ من میکشی ..
اکانت رو بستم که تو باشی دیگه کلک نزنی بری مشخصاتو ویرایش کنی ..
ای فوک بر تو من و تو چرا لینکو نمیدی دیوس ..
پروکسی ندارم الان تو pc که ..
آره خب اگه خواستی بدونی طریقه مصرفش چیه پس چرا اکانتُ زدی به اسم خودت ؟ (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آدم بشو نیستی انقدر احمق و طمعکار هستی که فک میکنی به خاطر 4 گیگ میاد باز 5 دلار بت میده
بعدشم دیگه کاری باهات ندارم فقط یه لطفی کن اسمی از من نبر آلبوماتم واسه خودت (sm27)
اشتباهم این بود یوزر پس رو بهت دادم ..