1 و 2 ش رو دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
1 و 2 ش رو دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نفر اول یونیتون هستی؟
پس حله دیگه! گفتم بهت ! با همون کسی که گفتم مشورت کن! اون بهتر میتونه قانعت کنه!من از تو بدتر بودم!! من وقتی رفتم آزاد پشیمون شدم!! حتی میخواستم دانشگاهمو عوض کنم ولی بعد از دو ترم فهمیدم که قضیه چیه!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تعریف از خود نباشه!نقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تقریبا درست گفتی
اون جریان یکمیش رو میشه بگی؟نقل قول:
کدوم جریان؟؟نقل قول:
همون قضیه که بعد ترم 2 فهمیدی!نقل قول:
راستی جلو خانواده مشکل نداشتی؟
نه اتفاقا خانواده دوست داشتن تهران بمونم!(به جز بابام که اونم وقتی رفت بایکی مشورت کرد مشکل حل شد)! بعد از ترم 2 فهمیدم که دانشگاه هیچی نیست! همه اش الکیه! مهم اول خود دانشجو هست بعد هم استادی که درس میده! حالا میخواد دانشگاه تو افغانستان باشه یا تویه شهر بزرگ مثل شیراز شما یا تهران ما!!نقل قول:
خلاصه اینکه همه جوره هست! من کسایی رو میشناسم الان تو دانشگاه ماا هستن ولی خداییش باید شریف درس بخونن و همینطور کسایی رو میشناسم که خواجه نصیر و ... میخونن ولی همون دیپلم باید درس رو ول میکردن
اگه کاری نداری من برم بخوابم!(sm27)