جدی واسه ماهی 2ریال دارم جون میکنم :|نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کار خوب سراغ نداری؟ :|
نمایش نسخه قابل چاپ
جدی واسه ماهی 2ریال دارم جون میکنم :|نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کار خوب سراغ نداری؟ :|
دهه 50 (sm77) (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حرف رایگان نزن :|نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهم بخش دلتنگیشه!
در ضمن شما هم به نوعی فرزند معنوی من محسوب میشی(sm25)
پاندا نمیخوام(sm98)نقل قول:
از این پشمالو خوشگلا...خرس مستربینم دوس دارم(sm51)
منظور 2 میلیون؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط iman_dellealpi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درآمد من از تو کمتر میباشد ... تا 8 شب سرکارم (sm98)
ببند یره (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط iman_dellealpi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجایی مردک؟زن گرفتی نیستی دیگه(sm74)
قول میدم اگه اومدم مشهد برات بخرم (sm25) قولی که من میدم قوله هانقل قول:
(sm55)نقل قول:
got it(sm2)نقل قول:
خبر نداری؟؟نقل قول:
زن گرفته شیرینیشم پیچونده