خیلی تعریفش کردن امتیازش که بالاس این پسره هم میگن عالی بازی کرده
نمایش نسخه قابل چاپ
خیلی تعریفش کردن امتیازش که بالاس این پسره هم میگن عالی بازی کرده
پس با این اوصاف رفت واسه دانلود (sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پرنده ی غمگین (sm74)(sm50)
نگاه به آینه بکن چقد شکسته شدی (sm81)
از بین آهنگ های چاوشی دوتا خیلی به حال و روزه من نزدیکن , پرنده ی غمگین و پاروی بی قایق , جالب این جاس هر دوتا رو امید حجت تنظیم کرده (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط چاوشی و رضا یزدانینقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلا بهشون میاد که سیگار بکشن
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)اینم خیلی باحاله صرفا برای سرگرمی و هیجانش میگم
کلا فیلمای انگلیسی ساختارش خیلی بهتر از هالیوودیه
(sm70)فک کنم پرنده غمگین تنظیم محسنو میگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)یه یارویی تو این فیلمه هس خیلی خوشتیپ و جذابم هست مثلا موها جو گندمی پوست برنزه اول فیلم خلی شیک و خوش گذرون بعد یه تایمی تا اخر فیلم کاملا کیون لخت یه رادیاتورم به دستش قفل شده (sm30)
(sm190)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)جان من فرم کیونو نیگا
بعد کیون ممر مث بقچه میمونه (sm3)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیشب فیلم john wick رو دانلود کرده بودم با هزار ذوق و شوق نشستم نگاه کنم دیدم سرو ته نداره (sm74) از باران مووی گرفته بودم (sm30) هرچی از دهنم دراومد به ادمینش گفتم (sm2)
نقل قول:
به چشم عجنبی عجب چیزیه (sm51)
(sm120)اولین قربانی نیستینقل قول:
(sm120)میدونم مذخرفه اما چاره نیس راهیه که اومدیم (sm120) تیکن 3
چون خمشان بی گنه روی بر آسمان مکن (sm50)
(sm50)
به ادمینش میگم فیلم خرابه مردم که وقت و ترافیکشون رو از جوی آب نیاوردن . میگه اگه مشکل داره دوباره دانلود کن ! زدم دیدم آی دی ام همون فایل قبلی رو نشون میده . یکی نیس بگه مرتیکه ی کیونی دوباره دانلود کنیم فیلم درست میشه اون کیونت رو تکون بده دوباره آپ کن (sm120)نقل قول:
خنده رو از لب این دل ناشاد بگیر
بوسه ز که ربوده ای (sm50)
(sm51)نقل قول:
ای بگم چکارت کنه یاد عشقم حاجی ریش طلا افتادم(sm81) کجایی عزیزم(sm172)
(sm120)کدومشون اول میشه
اونی که 85 باشه (sm120)نقل قول:
اینو ندیدم ولی میس ورلد رو دیدم چند وقت پیش ، چند تا اسکول رو آورده بودن از کشورای مختلفنقل قول:
غیر اونی که اول شد بقیه مفت نمیرزیدن ، سینجول رو میفرستادیم تک رقمی میاورد
الکسیس همیشه اوله واسه من هر مسابقه ای میخواد باشه (sm120)
حسین اگه هستی مرسی واسه لینکا(sm176)
ینی مجمع فقط منتظره عکس یه دافی چیزی گذاشته بشه همه اظهار نظر کنن (sm120)
ولی هیچکی عشقم میلا کونیس نمیشه (sm10)
از نظر من جیگر طلای من همه جا اوله (sm127)(sm50)(sm120)
ممه و کیون ندارهنقل قول:
خب یه عکس کوچیک از جیگر طلات میزاشتی یا spoiler میکردی (sm25)
یا کمر بنی هاشم رسول عکس سنگین نزار
خب دوستان ترافیک این ماه من با پست رسول به اتمام رسید خداحافظ تا ماه بعد (sm10)
فیسش که خوبه چیکار به بقیش داری (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سنگین نیست یک و نیم مگه فقط (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیس یه ماه جذابیت داره ..اما کیون همیشه تازگی دارهنقل قول:
مردم چه پر توقع شدن من به گلشیفه راضیم تازه (sm70)نقل قول:
منطقی به نظر میرسه (sm70)نقل قول: