چی میشد باز اقای معین با اقای نوجوکی کار می کرد
افسوس
نمایش نسخه قابل چاپ
افسوس
افسوس
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاید کم تر به نقش هنرمندان آهنگساز و تنظیم کننده در ایجاد آثار ماندگار توجه کردیم...چون که پشت صحنه هستن...!
کاظم عالمی هنرمندی هست که از سال 1988 میلادی با معین همکاری مستمر و ثمر بخشی داشته که نتیجه این همکاری خلق آثاری همچون:
"ایران، آهنگ محلی از آلبوم مسافر، اگه داشتم تو رو، دلبرم دلبر، کرشمه، وقتی نیستی، چگونه چگونه، ترمه و اطلس، عشق موندگار، سایه، معما، دگر چه خواهی، عاشقانه، الهه ناز، ستاره، رویا، این چه عشقیست، بهانه، ملاقات،خون سیاوش و گل ناز دارم"
در مقام تنظیم کننده بوده ...
نظرتون در مورد همکاری این دو هنرمند در طی بیش از بیست و پنج سال چیه؟!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
°°°°•••••با سلام.واقعا در این مدتی که با استاد معین همکاری داشته اند در دوران طلایی استاد بوده دورانی که استاد معین از هر تلاشی فروگذار نکرده اند تا آثاری زیبا و صد البته ماندگار بیافرینند کاش استاد معین با استاد آهنگساز دوران طلایی شون دوباره سرکار بیایند و آثاری زیبا به وجود بیاورند استادانی چون شماعی زاده , نوجوکی , عالمی و فقط به جوانان آهنگساز اکتفا نکنند ان شاء الله ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shayesteh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا سلام عکسا چرا لود نمیشه دلم آب شد
سلام دوست عزیز چرا کنسرت های استاد یصورت حرفه ای و بادکست در اختیار قرار نمیگیره همش بصورت موبایلی و آماتوره و کیفیت صدای پایینی داره
ویدیو کمتر دیده شده ای از معین عزیز
با حضور فتانه, محمود قربانی و زنده یاد استاد محمد حیدری:
سلام.آهنگ پرنده روکسی باکیفیت اورجینال داره؟ممنون میشم
برای گفتن خوبی های تو
یه عالم کوچیکه
یک دنیا کمه
نمیشه از تو گذشت به سادگی
تو که خوبیهات
به قدِ عالمه
(sm127)
آره
خودم فداتم
فدایِ اون چشاتم
به قربونِ نگاتم
همیشه خاکِ پاتم
بیا که زندگی رو
تو چشم تو ببینم
تو این دیارِ غربت
کنارِ تو بشینم
(sm127)
با سلام خدمت دوستان
من دنبال این کنسرت از استاد معین می گردم که لینک آن را در زیر قرار دادم هستم مربوط به کنسرتهای قبلی میشه تحریربسایر عالی میده توی این آهنگ لطفا اگر کسی از دوستان این کنسرت را داره قرار بده.
با تشکر
[QUOTE=ENSAN;774940]عزیز متاسفانه همینو با عنوان تیزر پخش کردن معین عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما یوتوپ رو سرچ کنید احتمالا اجراهای زنده این چنینی باشه(sm10)
چرا این تایپیک مدتهاست فعال نیست؟
با سلام وخسته نباشی.ببخشید کسی بلوربنفش با استاد معین داره بزار مدت برنامه ۳۰دقیقه هست .ممنون میشم بزارید.باتشکرفراوان..
بخشهایی از اهنگ جدید وشنیدنی استاد معین در صفحه رسمی ایشون [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اينم يه كاور كمياب از معين براى همه معين دويتاى عزيز
دوستان البوم جدید استاد کی منتشر میشه ؟؟؟
فعلا که داره ظاهرا رو آلبوم کار میکنه استاد. در خوشبینانه ترین حالت تا اواخر سال پیش روی میلادی.البته میگم که هیچی معلوم نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط علی فرخی نمین [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان اگه كاور كاست اصفهان معين رو دارين لطفا بزارين
چرا این تایپیک به این روز افتاده؟؟؟
تولدت مبارک استاد معین عزیز!
قابل توجه طرفداران معین جدیدترین مصاحبه با معین هم اکنون در کانال رسمی ایشان در اینستاگرام و یوتیوب قابل مشاهده است
درود خدمت دوستانِ معینی
از آن جایی که بنده علاقۀ بسیاری به سریال شهرزاد و همچنین ارادت ویژه ای به صدای معین جان داشته و دارم ، ویدئوکلیپی با ترانه "خانه آرزو" از این سریال تهیه کردم که امیدوارم مورد پسند هوادارانِ فهیمِ معین نازنین قرار گیرد..
لینک دانلود خدمت شما:
از دوستان کسی کنسرت کامل استاد معین در استانبول را داره قرار بده ممنون
باسلام وخسته نباشی.ببخشید کسی بلوربنفش بهزاد رو داره که با معین بزا ره... با تشکر
این مصاحبه رو من دارم تقریبا مربوط به 3 یا 4 سال پیش سعی مکنم بزارم
دلم مثل حالم پریشونه امشببه زودی با صدای معین
(sm102)
بزم شبانه مربوط به سال 1362 معین فتانه محمود
یکی از کنسرت های قدیمی معین تک اهنگ می پرستم در دهه 60
آلبوم جدید استاد معین به نام "موندگار" بزودی...
پس از 13 سال انتظار ماندگارترین آلبوم خواهد بود
MOEIN2020#
INSTAGRAM PAGE | N.MOEIN
یک اهنگ قدیمی کمتر شنیده شده از معین
اهنگ چمن قدیمی کمتر شنیده شده از معین
کنسرت 2016 در استرالیا اهنگ صبحت بخیر
دریافت فایل صوتی ترانه مهتاب اجرا شده در کنسرت باشکوه سلیمانیه [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وعده معین برای موندگارنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saleh16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا دستم بگیر تصویری کیفیت خوب 1363