یه کار جدید داره که شاید نوروز پخش بشه ( احتمالاً همون ویدئوی گلنار )نقل قول:
نوشته اصلی توسط abbas chenari [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
یه کار جدید داره که شاید نوروز پخش بشه ( احتمالاً همون ویدئوی گلنار )نقل قول:
نوشته اصلی توسط abbas chenari [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم اریان 5 به نام خداحافظ در حال تکثیر
زمان انتشار به احتمال زیاد هفته اینده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البوم پژمان جمشیدی بنام یازده بزودی (امکان تغییر نام وجود دارد)
با همکاری
سیروان خسروی، امیر علیزاده، زانیار خسروی، پدرام کشتکار، فرشاد فارسی، بهنام رهنما، فریدون آسرایی، زهرا عاملی، روزبه بمانی، هما سعادت، هانیه ترکان، عبدالجبار کاکایی، مریم اسدی، مهدی یراحی
گلنار(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدایا به ذهن های منحرف ، لباس عافیت بپوشاننقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ " طبق معمول " >> نوروز ...
موزیک ویدئوی علی پیشتاز و سمیر " بد نیست " >> آخر هفته ...
آهنگ و ویدئوی " شانس " >> نوروز ...
انتشار اسفند 93
آهنگ "تکرار" - با صدای سامان جلیلی - پنجشنبه (عصر) چهاردهم اسفند
در سایت های معتبر موسیقی
ترانه ، آهنگ و تنظیم : سامان جلیلی
میکس و مسترینگ : حامد برادران
گیتار آکوستیک :کیان دارات
دلتنگی های آدمی را
باد ترانه ای می خواند
رویاهایش را آسمان پر ستاره
نادیده می گیرد
و هر دانه ی برفی .... به اشکی ناریخته می ماند
سکوت .... سرشار از سخنان ناگفته است
20 اسفند در سراسر کشور و جهان
بزودی ...
https://instagram.com/p/zx7mdjRoeJ/?modal=true
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کینگ رکوردز؟؟!!(sm77)
شنبه 16 اسفند ...
قطعه "آرامش" آماده شد
اگه خدا بخواد يكشنبه هفته آينده شب موزيك مياد بالا و اميد دارم بتونه بهترين عيدى من به شما باشه.
اين موزيك هم پر انرژيه هم بوى عيد ميده و از نظر خودم بهترين قطعه از ميان تمام قطعات منتشر شده تا به امروز هست
اين خبر رو به اطلاع هركى طرفدار موزيك خوبه برسونيد...
من كار خودمو مى كنم و بقيه اش با شما.
مجنونتونم...
دقیقااااااا.منم کینگ رکوردز رو دیدم کف کردم!!!کینگ رکوردز و نیما مسیحا؟!!!!(sm77)(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستی این شکل قشنگ رو کی کشیده کیومرث جان؟[/quote]
امیر محمد قاسمی زاده-(نقاش مجسمه ساز و مستندساز)
واقعا انسان هنرمند وشریفی است برای تمام کسانی که به هنر این سرزمین خدمت کردند پرتره های زیادی کشیده در جهت معرفی اثار این هنرمندان
یه نمونه از کاراش یه نمایشگاه کامل از پرتره های احمد شاملو برگزار کرد که بر اساس اشعار این شاعر کشیده بود برای خیلی از هنرمندان دیگه این کارو انجام داده
واقعا وجود چنین انسانهای شریفی ادم رو به زندگی اینده امیدوار میکنه.
فردا شبنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دانلود تیزر آلبوم:
کیفیت بالا:
کیفیت متوسط:
کیفیت پایین:
آهنگ و ویدئوی گلاره شیبانی " از نگاه من " >> بزودی ... ( نوروز )
موزیک ویدئوی جدید شادی امینی به زودی
موزیک ویدئوی اشکان محمدیان به نام توی رویاهام به زودی
امیر تتلو:
از اونجايى كه " تعادل " آهنگِ اولِ آلبومِ " شماره ٦ " بايد ساعتِ ٩ بياد و بايد با صداى بلند گوشِش كنيد به جاى ٩ شب ، پخشو ميندازيم ٩ صبح كه هم بتونين وُلوم بدين و هم جمعه رَم باهاش حال كنيد !! يعنى همين چند ساعت ديگه !!! منم كه باشگاه نرفتم امروز و تاصبح آهنگو تموم ميكنيم و از سايت هاى "..." و "..." سَرِ ساعتِ ٩ صبح (جمعه) كار پخش ميشه با تنظيمِ " امیر ديوا " و " نادر ️کوهستانی " فقط سايتها لطف كنن صبح بيدار باشَن و آماده كه تا قبلِ ٩ آهنگو براشون ايميل ميكنیم ️♥ مرسى ️♥
پ.ن: امیر با توئه(sm121)(sm120)
آهنگ جدید پدرام آزاد ( The Ways ) " بر باد رفته " >> سه شنبه 19 اسفند
یاس ، به زودی ...
( احتمالا نزدیکای عید )
آلبوم خداحافظ گروه آریان بیست اسفند در سرتاسر جهان و کشور
از ویدئوی هوای خونه معین خبری نشد؟ آهنگ جدید معین چی؟!
از اهنگ یا آلبوم سیاوش قمیشی خبری نیست؟!
از ابی چه خبر؟!
احسان بیا و پاسخگو باش...(sm10)
البوم چهارم محسن یگانه بعد از عید منتشر میشود
صحبت های امروز محسن یگانه در صفحه اینستاگرامش:
سلام
آدینه تون به خیر و شادی
خیلی تلاش کردیم که آلبوم به قبل عید برسه ولی نشد! ینی تموم کارایی که باید انجام میدادم انجام دادم ولی اون بالایی صلاح کارو بیشتر میدونه و تصمیم گرفته که این آلبوم بعدا پخش بشه! ولی اصلا نا امید یا دلسرد نشدم و خدا رو شکر کاملا به آینده ی بعد از این آلبوم امیدوارم!
همه کسانی که برای تولید آلبوم زحمت کشیدن از من یه خسته نباشید طلب دارن، دمشون گرم که تو بهترین حالت همه کارارو انجام دادن.
آلبوم رفت واسه بعد از عید، نگاه خانم هم با مامانش و باباش رفتن دور دور … امیدوارم صبرتون برای این آلبوم بیهوده نباشه و ارزششو داشته باشه! عکس زیاد میزارم از فردا! دوستون دارم خعلی زیاد … عکس از بهنام دریانی
اینم صحبت های ارش حسینی:
بچه ها… رفتیم برای بعده عید….. هیچ جوره نشد، حتی تا همین یک ساعت پیش، که دوباره از بیمارستان برگشتیم و برای رسوندن البوم یه ریسک بزرگ روی بدنشو قبول کرد…. اما همین الانی که دارم براتون مینویسم خاموش کردیم…. چون به هر دری زدیم نشد… نمیخوام بگم خستگی به تنمون موند، چون ما توی این فشردگیا به نتایج خیلی خوبی برای البوم رسیدیم.. اتفاقاتی که براتون همه رو به وقتش میگم… مثلا همون ده اسفندی که گفتم یادتون باشه….. مطمئنا صلاح نبود….. چون واقعا توی این یکی دو ماه سنگا رو کنار زدیم و از زمین و اسمون اومد برامون….. این که تک اهنگ میاد یا نه رو بهتون خبر میدم.. فقط هوای جو رو داشته باشید.. دمتون گرم…. مرسی انرژی میدادین… یا علی
من و شهرام جلیلی در حال ساختن یه کاره خیلی خوب که بعد از عید پخش میشه به اسم... !
البته قبل از عید منتظر 2 کاره جدید باشید
سر انجام پس از سال ها انتظار آلبوم جدید و رسمی محمد یاوری به نام نگرانم با ترانه سرایی : علی استیری و امید جلیلی ، آهنگ و تنطیم : سعید سام ، محمد علینژادیان و محمد یاوری در تاریخ 20 اسفند 1393 رونمایی می شود ، بزودی تیزر و دمو آلبوم از همین طریق پخش خواهد شد.
با سپاس از کلیه عوامل آلبوم : میلاد یاوری ، رضا علیزاده و....
این آلبوم با تمامی آهنگهایی که از محمد یاوری شنیدید متفاوت است....
رونمایی از آلبوم نگرانم با صدای محمد یاوری در 20 اسفند 1393
کسی از علی عبدالمالکی خبری نداره؟؟ قرار بود تیزر بده که.
همینطور مهدی یراحی!!!
علی از موقعی که من بچه بودم قرار بود یه آلبوم مجاز بده بیرون که نداد منم پیر شدم و نداد...نقل قول:
نوشته اصلی توسط 8813222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهدی ولی قرار نبوده که تیزر بده...
موزیک ویدئو هوای خونه احتمالاً به مشکل خورده و پخش نمیشه !! امیر طاهریان سابقه داره !! ( دو موزیک ویدئو ستار که پخش نشد )نقل قول:
نوشته اصلی توسط mdm123 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیج معین زده یه سورپرایز در پیشه ! احتمالاً موزیک ویدئو باشه
سیاوش قمیشی خوشبختانه یا متاسفانه آهنگی برای نوروز نداره ! فعلاً خبری از آلبوم هم نیست ولی جری خاچاطور گفته امسال آلبوم میده !!
موزیک ویدئو بی اعتنا از آلبوم جان جوانی ابی ، قبل از پخش موزیک ویدئو حبس به کارگردانی علی زمانی پخش میشه
بزودی ...
آهنگ جدید باراد " هواتو دارم " >> بزودی ... ( اخر هفته )
موزیک ویدئوی " بی اعتنا " از آقای صدا " ابی " >> بزودی ... ( قبل از پخش موزیک ویدئوی حبس )
کارگردان : علی زمانی
آهنگ جدید حمیدصفت و امیرعباس گلاب " بخشش " >> بزودی...
" ش " های فرزاد فرزین ادامه دارد ...
شراره ، شانس ، شلیک ، شخصی و حالا شش !!
" شش ( 6 ) " آلبوم جدید فرزین
سال آینده ...
موزیک ویدئوی افشین " جون جون " >> بزودی ...