تو ورژن اسلو رو دوست داشتی؟ اون ماکت بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تو ورژن اسلو رو دوست داشتی؟ اون ماکت بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس اینکی شما اسکرین گذاشتی مگه دایرکت نبود؟؟من گذاشتم براش گفتم شاید نگا بکنه پس نگا نمیکنه. بعد چرا تاخیر خورده و این اهنگ مسلخ تو البوم بوده؟؟ و ابن نسخه ای که گذاشتید نسخه اصلیه؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عادل خیلی اهنگو شلوغش میکنه
من همون ماکتو دانلود کرده بود(sm2)
همین تیکه اینستاگرام اون شرکتو گوش دادم
بعد که رفتم دانلود کنم اون ماکت کامل رو دانلود کردم
هی میگم این چرا عوض شده
تنظیم ماکت که خیلی بهتره،نسخه اصلی خیلی شلوغه (sm98)
این مدل آهنگ به نظرم ورژن آروم جواب نمیدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط leon kennedy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره قطعا بدون تنظینم راک جواب نمیده ولی به نظرم تنظیم راک هم میشه کمی خلوت تر و خلاقانه تر باشهنقل قول:
از من و از غیرتم ای هم قفس
گریه به خاک پدری موند و بس…
(sm50)
هق هقِ ابرای جهان، در توئه
آخ نگو! بغضِ اخوان، در توئه…
رحم به ابرای بهارم کنین!
شاخه گلی، خرجِ مزارم کنین
(sm50)
به به عجب خر تو خری شده...یه نیم ساعت سر نمیزنی، یه آهنگ از موزن منتشر میشه..
اون دایرکت هادی حسینی بود جواب میده معمولا ! نه مسلخ تک آهنگ بود !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad lian [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتن تو چاپ کاغذ کم اوردن
این آهنگ مجوز داشت؟
احتمالانقل قول:
ای هم قفس ...
(نمیگه هم وطن ) (sm120)
اهان پس اینطوریه ممنون.گفتم شاید جواب بده سبک اهنگهای البومشو میخواستم ازش بپرسم.پس تک اهنگ بوده این دومین اهنگی بوده که تو این مدت ازش لو رفته دیگه و خوشحالم که تو البومش نبوده.کاغذ کم اوردن؟؟؟ چه جالب.دمت گرم ممنون که جواب دادینقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
5 تا تنظیم از خوده محسن (sm173)
آلبوم زمین میخوره بگـا میره با حمایت این ملعون(sm25)(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گویا فروش راضی کننده نبوده
افشاری این متنو داره دست به دست میکنه بین سلبریتی ها که پست کنن(sm2)
طارمی رو فالو کرد ، شهاب اکبری رو آنفالو(sm120)
(sm2)بازار گرمی هم بلد نیست
(sm50) عجب خفنه این شعر
واااای.
جنگ و جل و جهل و جنون آوردن
از من و از غیرتم ای هم قفس(sm77)
گریه به خاک پدری موند و بس…(sm77)
صدر عزتم بنگر ،عین اعتبارم بین ... (sm50)
میرانجمن ،
منو مدیر کن قول میدم به جز پ...ورن چیز دیگه ای نذارم ...
24 ساعته ،
بی لحظه ای خواب
با اینکه من حق اب و گل بیشتری دارم
ولی مدیریتو بده سینجول
(sm50)
تو دل ادما هوا پسه رفیق
فرق میکنه نرسی یا نزارن برسی ...
ملعون(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یک دنیا ممنون (من از تو یه بارم محبت ندیدم ... )نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر این اهنگ شایع مگه رسمی نبوده؟ نذاشتی تو سایت
میلاد برسون اهنگو
با شناختی که از یاغی دارم میگم این شعر دقیقا داره اسلامو میکوبه
خیلی سطحی بخوای نگاه کنی مضمونش با لاتاری همخونی داره
رسوندم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm178) کی مجوز داده به این ؟
متاسفانه شرایط آپلود ندارم ،
تلگرام فرستادم ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)نقل قول:
ها والا(sm2) پرسپولیسو به خاک سیاه نشوند(sm25)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و البته تیم ملی رو(sm2)(sm172)
تف تو مغزشنقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاوه رفته قهرمان لیگ بلژیک و لیگ قهرمانان اروپا این اسکل رفته تیم قطری
در حالی که چند برابر استعدادش از کاوه بیشتره
ریدم دهنش.. به خاطر پست بودنش این بلا سرش اومد(sm2)