کیهیل عجب گلی زد(sm77)
نمایش نسخه قابل چاپ
کیهیل عجب گلی زد(sm77)
اسم گیگز رو میاری دهنتو اب بکش (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هانری و اوون هم خیلی دوست داشتم من همیشه این یکی رو فکر کنم تفاهم داریم (sm2)
عجب بازی شده (sm2)
رید تو پیش بینی(sm10)
من 3-1 فرستادم(sm79)
روبن رو از همون وقتی که چلسی بود خیلی دوست داشتم به حدی که واسه رفتنش گریه کردم کم پیش میاد واسه رفتن بازیکنی این قدر ناراحت بشم (sm50)
زیاد خوشم نمیاد ازش چون غارسایی بود(sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی اوون تو الکلاسیکو گل زد(sm118) همیشه از رئال حمایت کرده مخصوصا بعد از تئاتر غارساییا تو نیمه نهایی لیگ قهرمانان رسما با فردیناند غارسا رو شستن گذاشتن کنار(sm2)
یادم نمیره کل دنیا عصبی بودن هری ردنپ رید به غارسا
ونگر گفت بوسکتس بیمار روانیه(sm2)
گور بابای امتیاز بابا ریده به جذابیت بازی ها (sm14)
من که دلی میزنم دیدن بازی زیبا یه چیز دیگست
مرد شیشه اینقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو یکی از بازیای رئال قبل از اینکه بیاد تو زمین تو پیست دومیدانی پاش لیز میخوره رباط صلیبیش پاره میشه(sm2)
زمان شوستر یکی از زننده های 4 گل بودد که قبلش غارسا تونل زده بود(sm118)
یادم نمیره هیگی-روبن-رائول-نیستلروی گل زدن(sm118)
مگر میشه هانری رو دوست نداشت! (sm50) من چلسی فن هر بازی از ارسنال خش میشد رو به خاطر هانری میشتم میدیدم در اون حدا! چند تا گلش هنوزم که هنوز یادم میاد مو به تنم سیخ میشه یکیش اون پشت پا لایی انداخت (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به غارسا که همیشه ریده شده (sm2)
اوون خائن ترین بازیکن تاریخ (sm2)