خجالت بکش مردک سی ساله (sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خجالت بکش مردک سی ساله (sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو ترک 7 یه صدایی میاد من خوشم میاد .. :l
این البوم رشید رضاییم بگوشم
گیتار ترک 5 (sm50)
این الیاس و سینجول چرا اینجوری میکنن انداختن بالا(sm54)
(sm25)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شب رویایی رو دقیقا از روی مهتاب تو فانوس یزدانی کاور کرده
گوزیدن توش(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بر ما هر آنچه که گذشت تاریخ ما نبوده و نیست(sm50)
هشتمی .. (sm54)
هشت چیزی نداشت
(sm2)بامزی داره عسل میخورهنقل قول:
الی قاطی کرد شماره رو ..
از ترک 9 راضی ام
هشت شعرش قشنگه ..
نه مقوا
این سبک تحلیل الی و سینجول منو یاد سایتای رپ میندازه.. دونه دونه میرینن به اهنگا(sm2)
به به میکنه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ادیت کردم نمودینقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تونل کندوان گوش توئه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقد یکنواخت شده .. (sm3)
(sm59)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)
10 خوب نیس
کدوم مرکز پخش ؟ سیکسیت ؟نقل قول:
امیر ِ بی سرانجام
علیرغم اعلام تهیه کننده اثر ، مبنی بر انتشار آلبوم در تاریخ 95/3/10 ، انتشار آلبوم در این تاریخ منتفی ست
و با توجه به تعطیلات مربوط به ارتحال امام و قیام پانزده خرداد و همچنین حلول ماه رمضان و لیالی قدر ،
انتشار آلبوم به زمان دیگری موکول خواهد شد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر کنم آهنگ چمدون رو از امید ایده گرفته
تو ترک ده یه جا هس میگه از ما ما ما ما ما دقیقا عین گاو .. (sm59)
نه یه فروشگاه دار هس آشنانقل قول:
باید آشنا داشته باشی نمیشه همینطوری بری بگی من یه کارتون میخوامنقل قول:
گاهی اوقات کسخل میشه وکال میزنه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یازده قابل تحمل
در کل مقوا به حساب میاد در کنار جهانبخش و عسگری و صفوی کلا جمع مقوا ها جمعِ
منم فقط از ترک 1 و 2 خوشم اومد ..
امروز چه دلتنگم
از جنس تکاپوی مصنوعیه فواره
بر حاشیه ی تکرار
.
.
بی حوصله ،بی رویا ، دریاچه ی اندوهم
(sm50)
من گوش نداده گفتم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم تو تاپیکی که زده بودن براش نشنیده گفتم - ولی الان دیگه ایمان آوردم به حرفی که زدم - باز جای شکر داره طرفدار یغمایی اینجا نداریمنقل قول:
نقل قول:
یزدانی یادت رف ..
دوازده خوب است
یکی این ثبل رو ترجمه کنه ..