اینطوری نگو ، بگو : صلح است ميان كفر و اسلام ، با ما تو هنوز در نبردى؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اینطوری نگو ، بگو : صلح است ميان كفر و اسلام ، با ما تو هنوز در نبردى؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا دمشون گرم ... توافق هنوز اعلام نشده چه بارونی گرفته ...
الان من کفرم اون اسلام ؟ یا اون کفره من اسلام ؟؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رسول بیایخالش شو ، امروز همه میرن بر طبل شادانه بکوبن ، کیس های زیادی میاننقل قول:
یا اگه اصرار داری برو چهار تا رقص تر و تمیز یاد بگیر که امروز جواب میده
الان امیر تتلو میره تو نیروگاه فوردو یه بمب هسته ای میگیره دستش یکی هم میکنه تو ک.ونش شروع میکنه به خوندن کلیپ جدید میده بیرون
هایده 3 - مدونا/راجرواترز/سلن دیون/بکن بائر/شاراپووا/جکی چان 0
یه پرچم ایران دور کمرم میبندم رقص بامبو انجام میدم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خرازی: وزیر امور خارجه یکی از کشورهای منطقه به من گفت چندی پیش آمریکا با وزیران خارجه کشورهای عربی جلسه گذاشت. در آن جلسه وزیران کشورهای عربی به جان کری تاختند که در حالی که ایران هژمونی خود را در منطقه افزایش داده و پیش می رود شما با آنها در وین قدم می زنید و با آنها مذاکره می کنید و می خواهید توافق کنید. وقتی این اظهارات ادامه پیدا کرد جان کری عصبانی شد و پوشه ای که در دست داشت را محکم روی میز کوبید و گفت با همه حرف های شما، تنها کشوری که در منطقه با تروریسم مبارزه می کند ایران است. کری گفت همه شما کشور های عربی یک نفر مثل ژنرال سلیمانی ندارید.
(sm118)
ظریف روز آخر مذاکرات کلیپ امیر تتلو رو نشون غربی ها داد و گفت: ببینید، این وضع مردم ماست، دیگه خودتون هرچی کرم تونه، هرچی صلاح میدونید.
قرار ما کی شد بگو کدوم رویا
شب کدوم ساحل لب کدوم دریا
قرار ما کی شد بگو کدوم جاده
برای تو وقتم همیشه آزاده
قرار ما فردا بازم همون کافه ...
قشنگ معلوم بود مترجم رو انگشت کردن که یهوو صداش قطع شد
میگن قراره بعد از توافق پهنای باند اینترنت رو اندازه ی پهنای کو.ن کیم کارداشیان افزایش بدن.
(sm25)(sm2)(sm25)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فروغ فرخزاد میگه:در حیرتم از خلقت آب،اگر با درخت همنشین شود، آنرا شکوفا میکند.اگر با اتش تماس بگیرد، آنرا خاموش میکند.اگر با ناپاکی ها برخورد کند، آنرا تمیز میکند.اگر با آرد هم آغوش شود، آنرا اماده طبخ میکند.اگر با خورشید متفق شود، رنگین کمان ایجاد میشود.ولی اگر تنها بماند، رفته رفته گند اب میگردد.دل ما نیز بسان آب است، وقتی با دیگران است زنده و تاثیر پذیر است،و در تنهایی مرده وگرفته است...
"باهم" بودنهایمان را قدر بدانیم...
مازراتي - ام سي 12 (Maserati MC12) خودرويي است **** اسپرت كه روي شاسي فراري - انزو (Ferrari Enzo) ساخته شده ولي از لحاظ ابعادي بزرگتر از فراري - انزو مي باشد. طراحي خودرو به عهده طراح معروف آقاي فرانك استفنسون (Frank stephenson) مي باشد كه از ديگر كارهاي آن مي ني - كوپر (Mini Cooper) را مي توان نام برد. از رقباي مازراتي - ام سي 12 (Maserati MC12) مي توان به پاگاني - زوندا (Pagani Zonda) ، كونيگ زگ - سي سي ايكس (Koenigsegg CCX) اشاره كرد. پيشرانه ام سي 12 دوازده سيلندر (V) شكل بوده به حجم 6 ليتر كه در قسمت مياني خودرو نصب (Mid Engine) شده و قادر مي باشد 630 اسب بخار نيرو توليد نمايد و در مدت زمان 3.8 ثانيه نيز به سرعت 100 كيلومتر در ساعت برسد.
متاسفانه الان با خبر شدیم خانوم موگرینی باردار هستن،همه وزرای خارجه تا اعلام نتیجه آزمایش dna در وین خواهند ماند
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نکته جالبی که درمورد سن مینا الان بنظرم رسید اینه که ، پارسال قبل تولدشم بهمون گفت 45 سالشه ؛ بعد از تولدشم همون 45 باقی موند ؛ سوالی که پیش میاد چن سال قراره روی 45 باقی بمونه (sm2)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لنتیا میرین میخونین که میگم میخوام بیام تهران ، یه تعارف خشک و خالی هم بلد نیستین بزنین ، فقط گذرتون اَ اینوری بخوره من میدونم و شماها (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا دیروز که فیلمی نیومده بود ؛ امروز رو نگاه نکردم ، والا ما خودمونم الان سه هفتست در حسرت یه فیلم روزمونو شب میکنیم ، فیلم کجا بود اصن (sm172)نقل قول:
نع ســ.وتین فروش شدم تا مخ بزنم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این لنتیا فقط منتظر بودن ببینن من کی میرم خرید کنم که توافق کنن از فردا همه چی ارزون شه بره تو پاچه من ، اصن این کارشون با همکاری صهیونیستها بوده من مطمئنم (sm70)نقل قول:
گفتم بعد ِ این همه مدت شاید آدم شده باشم...
بعد فكر كردم، بعد ِ كدوم مدت ؟!
كلهم اجمعین به این نتیجه رسیدم كه هنوز آدم نشدم !!!...
درود بر همگی (sm127)
ای کاش میشد وثوقالدوله را زنده کرد تا به چشم ببیند چطور میتوان ملتی را خوار و خفیف کرد و برایش جشن هم گرفت!!!
عجیب روزگاریست آقاجان!
مملكتي كه پخش ربناي شجريان ممنوع ميشه، اسم كنسرت چهره هاي شاخص موسيقي ميشه مجالس اختلاط جنسي و اون وقت يه ارتش و ناو يك دوجين سرباز در اختيار ويدئو كليپ اين " گونه نادر" قرار مي گيره، مملكت نيست، كابوس وسط يه خواب سبك تو يه ظهر كشدار تابستونيه!
# تتلو
استاد شجریان بعد از پنجاه سال کار هنری تو مملکت خودش ممنوع الکاره، بعد به تتلو ناو جنگی و یک گردان ارتش میدن کلیپ بسازه ...
(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام گل پسرمون (sm10)
حالت خوبه؟
نقل قول:
(sm172)(sm172)(sm172)
لحظاتی پیش دکتر محمدجواد ظریف در مصاحبه با خبرنگاری جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد:متن توافق نامه تکمیل شده است،فقط اختلاف بر سر رنگ طلق و شیرازه باقی مانده است...
جواد ظریف با قاطعیت گفته دیگه طلق و شیرازه باید مطابق حرف ما باشه
فدا بشم ؛ توپم شوتم نکنی اوت بشم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گل دخترمون چطوره؟
بفرما بستنی سنتی پر خامه (sm176)
روزی مردی نزد شیخ آمد و گفت : یا شیخ در خانه اتاقی کوچک داریم و من به همراه همسرم و فرزندان به سختی در این فضای کم زندگی میکنم... یا شیخ چه کنم ؟
شیخ گفت : آیا جاندار دیگری در خانه داری؟ مرد گفت: بلی, بزی دارم که در حیاط خانه میبندم
شیخ گفت : آن بز را نیز به درون اتاق بیاور و زندگی کن
هفت روز گذشت و مرد نزد شیخ بازگشت و گفت : یا شیخ زندگیم نابود شده در آن اتاق کوچک با زن، فرزندان و بزغاله زندگی میکنیم و زندگی بر ما جهنم شده،یا شیخ چه کنیم؟
شیخ گفت: آن بز را از اتاق بیرون ببر و در حیاط خانه ببند
فردای آن روز مرد با گل و شیرینی نزد شیخ آمد با خوشحالی گفت: یا شیخ سپاسگزارم ما رو از عذاب نجات دادی ..اینقدر جامون باز شده و راحتیم که نگو، ممنونم ازت .....
بیرون راندن بز از خانه و پیروزی ملت همیشه در صحنه را در راستای توافق هسته ای، تبریک میگویم باشد که شاد کام و خوشحال باشید از بیرون راندن بز.... !!!
ضمنا دیروز هم از شیخ پرسیدند یا شیخ وقتی مردم برای برگشتن به شرایط 10 سال پیش اینقدر شادی میکنند اگر به شرایط 40 سال پیش برگردند چه میکنند..........
میگن هنوز شیخ پاسخی نداده!!!!
والا بعد از ۳۶ سال انزوا، ۳۰ سال تحریم، ۸ سال احمدی نژاد و ۲ سال مذاکرات، جشن هسته ای باید حداقل ۷ روز و ۷ شب جریان داشته باشه
میگن مردم سوریه و لبنان و یمن از امشب خوابیدن پای عابربانکهاشون ..چون فردا پول توافق ایران میره تو حساباشون ......
عاقا از الان بگما حالاکه توافق شده اول از همه خاله الکسیس باید بیاد به من بده ؛ من از دیشب زنبیل گذاشته بودم
یعنی با این موزیک ویدیو انرژی هسته ایه تتلو الان دولت واتیکان هم ارتش ُ نیرو دریایی مونُ به پشم گوسفنداش حساب نمیکنه
عزیزم شما تشریف بیار قدمت رو چشم ♥نقل قول:
مردم خوشحالن که بالاخره توافق رو کردیم ؛ غافل از اینکه انتظار برای توافق خیلی قبلتر ما رو کرد ...
فدا بشم ؛ مرسی (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا شوخو میکنم ، من اصن وقت اضافه نمیارم وقتی میام شهرتون (sm50)
بقیه یاد بگیرن ، نصف شوما سن داره ، هیشکی ککش نگزید اصن (sm2)
خب خدا رو شکر توافق انجام شد برگشتیم به ۱۰ سال پیش
به امید روزی که یه اتفاقی بیفته برگردیم به ۳۷ سال پیش
الان جوونای آمریکایی منتظرن یهglx استور تو منتهتن باز بشه بتونن یه گوشی داشته باشن که راحت از جیبشون بیرون بیاد.
امام خمینی گفته هر کاری کردید آمریکا خوشحال شد بدونید اشتباهه..
الان آمریکا خوشحاله و اسرائیل ناراحت
دلواپسها چیز گیجه گرفتن
می ترسم آخر این قضیه توافق هسته ای مثل بازی نفت و تراکتور بشه !!!
اونجا توافق نشه بعد اینجا مردم بریزن بیرون و جشن بگیرن
دنیا هم تو کف بمونه که توافق نشده و ملت ایران دارن جشن میگیرن!!!!
عربستان کویت قطر امارات اردن فردا را توافق هسته ای اعلام کردند ایران پس فردا !!!!
عاقا هنو کسی موفق نشده هلال توافق رو با چشم غیر مسلح تو آسمون ببینه ، فردا رو نیت یوم الشک بکنین (sm70)
ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﺑﻨﺪ ﺗﻮﺍﻓﻖ ﺑﻨﺪﺳــ.ﻮﺗﯿﻦ ﺗﻮﺳﺖ
.
.
.
.
.
.
ﺍﺱ ﺍﻡ ﺍﺱ ﻇﺮﯾﻒ ﺑﻪ موگريني
(sm50)(sm50)(sm50)