شهرام آذر ۴۰ ساله اونوره یه کلمه انگلیسی حرف نمیزنه
این بابک سعیدی کم مونده براش مترجم بیارن
(sm30)
نمایش نسخه قابل چاپ
شهرام آذر ۴۰ ساله اونوره یه کلمه انگلیسی حرف نمیزنه
این بابک سعیدی کم مونده براش مترجم بیارن
(sm30)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسمه اصلی خطر مهدی هستش دیگه درسته؟
هر احمقی ؛
میتونه بهت بگه دوستت داره،
ولی آدمهای محدودی
میتونن بهت ثابت کنن که
دوستت دارن...
آل پاچینو
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بله شایدم داود (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شهرام آذرو عشق است فقط (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تاپیک تولد زدم براش میخواستم اسمه اصلیش را بدونمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
ای تکیه گاه هستیم (sm50)
هیچ کدوم کاری نداره (sm88)
بله بله درسته (sm98)
با خودم برات میارم (sm50)
از عشق زنده بودن از عشق جون سپردن (sm81)
نمیرسم به فردا
نمیدونی چه غمگینم
- (sm172)
دلم خوش نیست غمگینم از این تکرار بی رویا و بی لبخند (sm74)
نرسیده و رسیده
خورشیدو کی برد تو ابرا (sm50)
پا تا به سر خون
(sm50)
دربدر همیشگی...
سرعت فاجعست (sm178)
باید با این سرعت ساخت (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حامد همایون تو دستگاه خمیازه آواز میخونه
هر یه کلمه رو که میگه دهنش باز میشه دو دیقه بعد بسته میشه
دستَعععم توووو دستعععععع یاااااااعره
(sm59)
امشب میخواستم یه کنده ی درخت گیلاس بردارم برم تا دسته بکنم تو ک.ون خادم مسجد محلمون به همه چیز هیچی ندار از ساعت 9 تا 9:20 بلندگو را گذاشته بود جلو ظبط هی الله اکبر جاودانه باشی ان قلاب الله اکبر بزنه تو کمرتون اون هاش دیگه اون خلخالی بی همه چیز بود به عاقبت یزید گرفتار شد.
بزار فردا ببینم یه چی میگم تا سه ماه اعتصاب غدا کنه.(sm102)
نه من چند روزه بدشانسی میارم اینم جزوشونه...معمولا اینترنت خوبی دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
باو خودتو ناراحت نکن ... ولشون کن بزار خوش باشن
نت من که همیشه افتضاحه (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای بابا (sm9)
ساسان گفتی دقیقا کجا این اخطار رو میده !؟
موقعی که می خوای آلبوم هایی که قبلا خریدی رو مجدد دانلود کنی !؟
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رسول جان می خوام دو باره این جمله رو بهت بگم :
کاری که تو برایِ دانلودِ موسیقی یِ کلاسیکِ غربی با کیفیتِ به روزِ جهانی می کنی نه تنها توی موزیک باران بل که تویِ تمام وب سایت های فارسی زبان نمونه ای نه داره ! (sm72)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره صابر دقيقا از زمانى ک مى خوام دانلود کنم(sm50)
تا بحال واست پيش نيومده؟(sm98)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی لطف داری صابر جان. الطاف شما همیشه مایه دلگرمی من بوده. با حضور سبز بزرگانی چون امیر و صابر و هادی و بسیاری دیگر از عزیزان در این محفل بزرگ، موزیک باران شایسته بهترین هاست. من هم سعی میکنم سهم کوچکی داشته باشم. «تا چه قبول افتد و چه در نظر آید.» (sm10)
- (sm50)
(sm149)
Gm
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه برای من پیش نیومده .
خب بذار مرحله به مرحله چک کنیم به بینیم داستان چیه .
تو چیلتر شکن رو باز می کنی و وارد حسابِ آیتونزت میشی .
قبلش مطمئن میشی که فایل های دانلودی با فرمتِ m4a روی سیستمت نیستن ! یعنی توی درایو C نیستن ( توی قسمتِ Library آیتونز نباید باشن ) .
بعد میری صفحه ی اول فروش گاه Store سمتِ راست نوشته Purchase می زنی روش .
بعد لیست تمام آلبوم ها و تک آهنگ هایی که با این حسابِ کاربری خریدی رو میاره .
روی هر کدوم از این فایل هایی که خریدی اگه توی قسمت Library نباشن گزینه ی دانلود هست .
تو تا گزینه ی دانلود میری ولی موقع دانلود اون اخطار رو میده !؟
ساسان تو کدوم یکی از این مودم ها رو داری !؟
ایران سل طرحِ دانلودِ خوب و ارزون هم داره !؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه قدر سیوسکی و خوب (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
(sm2)
(sm51)