ایشالا سال اینده (sm120) اگر بودم و بودی چند روز قبلش بهت یاداوری میکنم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ایشالا سال اینده (sm120) اگر بودم و بودی چند روز قبلش بهت یاداوری میکنم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهترین دوست ادم تنهاییه...ادما به درد دوستی نمیخورننقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پسرای از من کوچیک تر با یه سوت زدن دختره پریده بغلش (sm2) حالا من واسه یه منشی چلغوز این همه خودمو به آب و آتیش بزنم ! بیخیال گورباباش (sm2) به زودی استارت مورد بعدی رو میزنم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لایک لایک!نقل قول:
چقدر خوب گفتی
گریه داره ها ولی حقیقته دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خو دردو دل بذار بکنه...دهه هشتاد یادت رفت؟(sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه شب بهت گفتم تکلفیتُ یا خودت روشن کن و ببین چی میخوای بعد برو سمتش حالا هم باز همونو میگمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
بدون شک (sm50)نقل قول:
فقط یه مرد میتونه زیبایی نیکول رُ درک کنه (sm50)