(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
بنده اینگونه نبوده امنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اولین و تنها کاربری که اینجا بسیار مودب ، با شخصیت و دارای پرستیژ بالا بود بنده بودم . اولین و تنها کاربری که در اینجا خودشو گرفت و گفت من فلانمو بهمان ، اسپم الکی نمیداد و فقط شکلک سیگار ( به عنوان علامت :| ) بنده بودم . اولین و تنها کاربری که اینجا با هیچکس دعوایش نشد بنده بودم . اولین و تنها کاربری که هیچوقت تاپیک خداحافظی نکرد بنده بودم . اولین و تنها کاربری از القاب برای کاربران استفاده نکرد و متین بود بنده بودم . اولین و تنها کاربری که اینجا دارای یوزرهای متعدد نبود بنده بودم . اولین و تنها کاربری که به فخرفروشی و ریا و خودنمایی متهم نشد بنده بودم . اولین و تنها کاربری که پولشو به رخ کاربران نکشید و آنها را تحقیر نمیکرد بنده بودم . اولین و تنها کاربری ...
پولمو بده وگرنه به طرز فجیعی خداحافظی میکنم
تو هم که سیگاری شدی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی وقته (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوارای وجود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه دردی رو دوا نمیکنه باید برم سراغ هشیش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77) دیوانَه (sm120)نقل قول:
چی میدنی از گذشته ی من
توی دنیا له لورده شدم
اگه ارباب هایی هم بودن
من برای خودم یه برده شدم ... (sm181)
- (sm50)
(sm50)
(sm74) بی خیالنقل قول:
(sm2)نه بابا بی خیال
(sm118)خدمت تموم شد(sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما رکورد 50 بازی پنج باخت رو زدیم
بازی بعدی رو ببریم رکورد فسیل شیکاگو رو میزنیم
تبریک (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه این داستان داره حالا اینجا همه خودی هستن غریبه نیستن همه ی زندگیمو میدونن بزار بگم با رسم شکل (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه لباس دارم به عنوان لباس رزم که در این دوسال که پُست گرفتم میپوشم(sm120) البته در مواقع و روزهایی که به مشکل میخوریم و میدونم باید گرد و خاک کنم دادو هوار بزنم (sm2) ینی با این لباس که وارد میشم همه جفت میکنن (sm2)اینم از تصویر که البته صورت سانسور نمودم به دلیل اینکه پس فردا واسم خواستگار نمیاد (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19) ممنوننقل قول:
چ خیر خوبی؟
(sm2) یا خدا، حالا نتیحه گرد و خاک چی شد؟نقل قول:
خوش تیپی که احسان(sm10)
بزرگوار ایرانی؟ خارجی من اخر نفهمیدم
قربونت (sm127)نقل قول:
سلامتی شکر
دیگه خودشون گند زدن باید بایستن درستش کنننقل قول:
(sm176)نه بابا خوشتیپی کجا بود پیر شدیم (sm120)
خارج کجا بود (sm120) البته اینجا همه لندن نشین هستن(sm2)
(sm2) من فک میکردم خارج نشینی جدن میگمنقل قول:
مگه با اندی مصاحبه نکرده بودی(sm120)
صدای عارف (sm81)(sm127)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] هستی؟
تبریک (sm127) ولی واسه شروع زندگی جدید تازه هر چی مشکلاته بعد از خدمت سرآدم پیاده میشه (sm50)نقل قول:
یادی کنیم از ممد نوبری ! (sm51) هی یادش بخیـــــــــــــر ! (sm2)
بزار بگن دیوونم منتظرت میمونم
آخه بدون تو میمیرم ... (sm50)
(sm10)نقل قول:
اره هادی جان میدونم(sm169)
میلاد(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی تو تموم شهر برام زندونه
خونه مثل قفس برام میمونه ... (sm50)
باید تا بوق سگ کار کنی خانوم بره 70 تومن بده موی سر رنگ کنه ....این سری دوباره بره کرم پودر و پنکیک بگیره
سری بعد لباس میخواد کیف و کفش ....تابستانه ......زمستانه .... دیگه زندگی یعنی این تو این مملکت (sm50)
این همه خرج میکنه اونم واسه مردم واسه وقتی که میره خیابون نه واسه خودت ! (sm25)
الان مگه شما خرج زن و بچه میدی ؟
مگه نمیدونی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من 8 9 دقیقه ضبط کردم... از اولی که عارف رو معرفی میکرد تا اخری که رفتش!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شده 240مگ... همش اپلود کنم خودت کات کنی؟ یا برنامه معرفی میکنی خودم کات کنم فقط اجراشُ اپ کنم؟ یا چی؟ هرچی بگی من در خدمتم (sm10)
نه - واسم مهم هم نیست - یه جوری نوشتی حیرون موندم
زن ندارم ولی خب قطعا همینجوریه با یه ذره پایین بالانقل قول:
اینم کیفیتش... بهترین کیفیتی که رسیور من ضبط میکنه... فرمتشم ts
اینجا بادِ... هر از گاهی یه پارازیتی میوفته... خدا رو اجرا کاملا تمیز ضبط شده همش استرس داشتم (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
720i...نقل قول:
بد نیست ولی صداش 192 (sm25)
من شبیه تو باید عوض شم
چقدر شکسته ام ، چقدر شکسته ام (sm81)
نه متاسفانه این اخرش بودنقل قول:
(sm10)نقل قول: