سلام.عزیزان اگه میشه یه سایت معرفی کنید که فایل های تورنت رو دانلود کنم ...
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام.عزیزان اگه میشه یه سایت معرفی کنید که فایل های تورنت رو دانلود کنم ...
چه فایلی میخوای ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط A l i REZA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاید که آغازی در انتها باشی . . . (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)
[QUOTE=Hadi;756847]چه فایلی میخوای ؟[/QUOT هادی جان تورنت فیلم هامون رو پیدا کردم واسه همین یه راهی میخواستم که دانلود کنم چون اولین باره تورنت میخوام دانلود کنم.؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوکرم . . . (sm154)
کم بیا ، همیشه بیا . . . (sm221)(sm59) (sm221)
امشب باید خودمو با آهنگای ابی ارضا کنم (sm50)
باید seed به اندازه کافی داشته باشه وگرنه دانلوود نمیشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A l i REZA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فایل های تورنت یه بدی دار بعد از یه مدت از کار میفتن ..
بل آخره ، هر چیزی یه تاوانی داره . . .
می گیری چی می گم !؟
تاوانِ خوندنِ این :
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه داشتنِ اینه :