(sm74)منم همینطورنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm74)منم همینطورنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)چ حواب قانع کننده ای ممنوننقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ی سایت دانلود رایگان فیلم معرفی می کنید؟(sm10)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من عاشق چشمت شدم شاید کمی هم بیشتر ... (sm50)
(sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون خیابون کدوم خیابونه
که مسیر چشماتو میدونه ... (sm50)
میخوام من بگم چن کلمه دلی کتابم
بازم شب شده غم زده طلسمه خوابم(sm118)(sm118)(sm34)(sm34)
آهنگ فرزاد فرزین اومد ..
آدمای بعد تو ...يازدهمين قطعه البوم ٦ هست
اين اهنگ يكي از کارای مورد علاقه من تو آلبوم ۶ هست كه اتمسفر خاصي داره كه من خيلي دوست دارم
(sm2)
بد نیس ..
(sm3) فرزاد
این ستاره های سربی هم تو تاپیک هست فلکش؟
سرچ میزنی هیچی نمیاد . چجور سرچ بزنم واسه آلبوما؟ از سرچ سایت که چیزی پیدا نمیشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ فرزاد فرزین خوبه (sm59)
من که شبامو بیدارم تو چی
گریه شده دیگه کارم تو چی ... (sm50)
(sm2) ففر ویدیو داد حرف میزنه ..
الان این فرومه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)اهنگ خوبی داد ففری
شماره 51 زده واس امیر خودش لینک بده ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم " عرفان حاج رسولی ها " چه قدر خوبه . . . (sm50)
امیر جان یه سوال :
چرا هر آهنگی رو سرچ میکنم میگه یافت نشد و... مشکل کجاست؟
خب خدا رو شکر به سلامتی ایشالهنقل قول:
امید ها نسبت به آلبوم ففر همچنان داره کمتر میشه !
از نظر ترانه خیلی ترانه هاش تکراری و کلیشه ای هستش ! البته مردم همینارو دوست دارن دیگه کاریش نمیشه کرد ! عموم مردم می پسندن
طبق اخبار رسیده یه عده درخواست کردن عکس بابا اسی رو به طور کامل ببینن ، بنده اطاعت امر کردم ( دیگه اب از سر ما گذشته (sm120))نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهمانان محترم ضمن عرض خوشامدگویی خدمت شما عزیزان به استحضار میرساند جهت مشاهده عکس بابا اسی میتوانید در کمتر از 30 ثانیه و بدون صرف کوچکترین هزینه ای عضو شوید . بدانید و آگاه باشید با دیدن عکس یقیناً رستگار خواهید شد
به تو فکر کردم که بارون بباره ... (sm181)
مسببه تمامه مشکلات شخصه خودته(sm2)(sm2)نقل قول:
اگه کسی نظر سوء اخلاقی بهم داشته باشه به خدا واگذار میکنم
به یاد الی (sm74)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به اون یارو بگو فول آلبوم 128 ارو تمام لینکاش حذف شده بگو پاک کنه از تو سایت
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه مارمولک دارم کالاف دیوتی رو تو 1 روز تموم میکنه با ایکس باکس.نقل قول:
بیا بریم زیرزمین نشونت بدم(sm2)(sm2)(sm2)
بخیه رو بخیه میزنم (sm181)
خب بگو یا پول بده تا کار نمیکنم.نقل قول:
سایت خیلی قالبش هم قدیمی شده هم دکمه واسه بخشایی هست که اصن تو سایت تعریف نشده.
جالب نیست این چیزا واسه کسی که تازه اشنا میشه با سایت