بیایید انقلاب صولتی کنیم (sm181)
نمایش نسخه قابل چاپ
بیایید انقلاب صولتی کنیم (sm181)
(sm3)مگه چقدر خرجشه ؟ 1 تومن بیشتر میشه ... (sm25)
تو سر هر دوی ما وسوسه ی آزادی ... (sm181)
(sm2)(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
حامد فرد - وطن یعنی 02
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm88)
من که شبام بیدارم تو چی
گریه دیگه شده کارم تو چی ... (sm50)
من دارم میرم برینم تو چی (sm2)
چقدر آخه به تو گفتم بمون
دیدی حالا تنها شدیم هردومون ... (sm50)
آلبوم قربانی کی میاد ؟
تا حالا آلبومی از فرزاد فرزین نخریدم ولی این یکی رو میخرم
میری حموم لامصب چقدر بدنت نرم میشه (sm111)
حالا دلیله خداحافظی عرفان چیه؟ ناراحت شدم واقعا.ترکش با سامی بیگی واقعا غمگین میکنه ادمو(sm81)(sm81).کم ازین احساسا پیدا میکنم
البته به نظرم این خداحافظی و اینا احساسیه فوقش 2 سال دووم بیاره
میگم تهدید کن میگی میگم پول بده؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بمیر مردک(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زودتر برو حموم که بدنت کِوِره نبنده سفت بشه که وقتی بری حموم اینقدر حال کنی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
D.SOL (sm2)
دیوث فنه گروه سرود تو نمیدونی عرفان چرا تیریپ خدافظی برداشت؟ مشکل پشکلی داشت؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو همون ترک خدافظی گفت دلیلشو(sm102)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقد خوابم میاد (sm27)(sm115)
اون ترکو فعلا دقیق گوش ندادم من فعلا چتم رو گاهی.دلیلش چیه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) جون تو انگار تازه متولد شدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مبادا سرد شم از خانه تا گورنقل قول:
ولی در نمیاد از کار تو پول
حتی اگه بلد باشی کارتو خوب
حتی پاش بریزی 10 سالتو دور
گفتم اَ نون شب مهمتره و بود
یهو میشه 30 سالت میگذره چه زود
دیگ نیس 20 سالت نیس همه چی خوب
دیگه دیس میس یادت نیس سر چی بود
شامپو چی میزنی
پس بگو رفتی با گلنار خلوت کردی انقدر بهت حال داده (sm70)نقل قول:
هویج پرژک (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
.خیلیا هستن هم شغل دارن هم موزیک کار میکنن.حتما نباید که بذاره کنارنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه بابا دیگه کلنار حال نمیده الان چند ساله داو میزنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طرف میگه پول در نمیارم ازش.. دیگه نمیشه حرفه ای روش کار کنه....کیون لقت(sm120)نقل قول:
(sm2)(sm128)(sm46)
آخه من موندم الان حصین و هیچکس و پیشرو و زدبازی اصلی و علی سورنا چرا خداحافظی نمیکنن - از اون اولش هم عرفان هیچی نبود
به قول خطر باید کار خودشونو داشته باشن کنارش موزیک بسازن (البته تو رپ)... طرف دیگه مسیر زندگیشو عوض کرد(sm120)
رپخون فقط هیچکس و حصین ویلسون و هیدن و سورنا
موزیک کلا سلیقه ای(sm120)