دَ دَ کَم چیست؟
پاسخ یک خوزستانی به سوال ساعت چنده وقتی ۹:۵۰ هست. ( ۱۰ دقیقه به ساعت ۱۰ مانده)
نمایش نسخه قابل چاپ
دَ دَ کَم چیست؟
پاسخ یک خوزستانی به سوال ساعت چنده وقتی ۹:۵۰ هست. ( ۱۰ دقیقه به ساعت ۱۰ مانده)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موندی موندی خیالت راحت شد نمیتونه بیاد ببینتت بهش زنگ زدی (sm2)(sm127)
خوبه په خدا رو شکر (sm127)
گوشت شه به تنت (sm127)
سلام خوبی؟ (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خو قبل ارسال یه دور از کل متن کپی میکردی که دچار موشکل نشی (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون پیام صوتی واسه همون بار قبلی کفایت میکرد (sm2)نقل قول:
فدا بشم ما هم بیاد شما (sm127)
خوب به آتی آموزش نامردی رو ندادی واسه همون نصفه نیمه انجام داد (sm70)
فک کردی من با یه صدای ملیح خام میشم هااا؟
میخواستی سرمو با یه صدای خاص گول بمالی؟ (sm70)
ولی خارج از شوخی صدای خیلی خوبی داری مینا جان ، تو کار خوندنم هستی؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ديگه به عقلم نرسيد كپي كنم نرسيد ميفهميييييي نرسييييييييد (sm2)
يعني بنده هر دفعه يه پيام صوتي بفرستم؟(sm1)
ميخواستم گول بمالم ولي ظاهرا ماليده نشد بهت (sm2)(sm2)كوفت نخند (sm30)(sm30)
والا استعدادم كشف نشد ديگه هيشكي نيومد دنبالم براي دوبلري (sm120)
در ضمن نظر لطف شماست قربان خوندن كه چه عرض كنم فقط براي دل خودم (sm59)حالا از شوخي گذشته خيلي دوست داشتم تعليم ببينم حتي الان هم گاهي به سرم ميزنه برم كلاس ( البته نه براي خوانندگي فقط براي دل خودم )(sm120)
آقا قندون من نیست، هیشکی از جاش تکون نخوره تا من نگفتم
(sm2)نقل قول:
بنظرم آدم خیلی کارا رو باید فقط واسه دل خودش انجام بده ، همش که نباید واسه بقیه باشه ...(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موافقم صد در صد (sm127)، حالا گاهي هم واسه ديگران انجام بدي اشكالي نداره ولي فقط گاهي (sm2)