Bayern Munich's Swiss international Xherdan Shaqiri has agreed personal terms with AS Roma - fee still to be agreed. (Il Tempo) (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
Bayern Munich's Swiss international Xherdan Shaqiri has agreed personal terms with AS Roma - fee still to be agreed. (Il Tempo) (sm120)
شما 230 تا بازیکن گرفتین هنو میگی کامل نشدیم ولی به آرسنال میگین بازنده ی همیشگی ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آیا این تناقض نیست؟(sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ورودی های ما کمتر از خروجی هامون بوده تو 2 سال اخیر (sm120)
چلسی 3 4 ساله خرید گرون تر از 35 تا نداشته (sm120)
ارسنال مگر خرید نداشته؟؟ (sm120)
بعد خوزه پارسال تو یه مصاجبه گفت ما امسال مدعی نیستیم چون میخوایم تیممونو بسازیم! ولی حداکثر این کار رو تو چهار پنجره تموم میکنم! مثل بعضی تیما نیستیم که هفت هشت ساله میخوان تیم بسازن و هنوز موفق به این کار نشدن (sm59)
(sm3)
بالاخره این فوتبال رو پول میچرخه(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50) والیبال 2 ست برده 1 ست باخته
ایا در کل خواهد برد؟؟؟
بردیم (sm118)
جون به لب شدم (sm128)
فیلیپه: "افتخار می کنم که از حالا رسما بازیکن چلسی هستم! (sm10)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ارسنالیا تحویل بگیرن (sm30)
اون از ویلشیر (sm21)فساد اخلاقی ژیرود (sm138)اون از مرته ساکر (sm25) اوزیل (sm54)
حالا هم لرد (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]