ﺩﯾﺮﻭﺯ ﯾﻪﻋﮑﺲﺩﯾﺪﻡﮐﻪﺗﻮﺵﺳﺮ� �ﺖ ﺍﯾﻨﺘﺮﻧﺖﮐﺸﻮﺭﻫﺎﺭﻭ ﺑﻪﺗﻔﻨﮓ
ﺗﺸﺒﯿﻪﮐﺮﺩﻩﺑﻮﺩ
ﻣﺜﻼ:
ﺗﺮﮐﯿﻪﮐﻠﺖﺑﻮﺩ
ﺍﻧﮕﻠﯿﺲﮐﻼﺵﺑﻮﺩ
ﮊﺍﭘﻦﺗﺎﻧﮏﺑﻮﺩ
ﺁﻣﺮﯾﮑﺎﺁﺭﭘﯽﺟﯽﺑﻮﺩ
ﺑﺎﻭﺭﺗﻮﻥﻧﻤﯿﺸﻪﺍﮔﻪﺑ� �ﻢﻣﺎﻝﺍﯾﺮﺍﻥﭼﯽ ﺑﻮﺩ
ﺗﻔﻨﮓ ﺁﺏ ﭘﺎﺵ ﺑﻮﺩ .....ﻣﯿﻔﻬﻤﯽ؟؟؟؟
ﺁﺏ ﭘﺎﺵ .........ﮐﯿﻮ ﮐﯿﻮ ﺑﻨﮓ ﺑﻨﮓ(sm98)(sm70)
نمایش نسخه قابل چاپ
ﺩﯾﺮﻭﺯ ﯾﻪﻋﮑﺲﺩﯾﺪﻡﮐﻪﺗﻮﺵﺳﺮ� �ﺖ ﺍﯾﻨﺘﺮﻧﺖﮐﺸﻮﺭﻫﺎﺭﻭ ﺑﻪﺗﻔﻨﮓ
ﺗﺸﺒﯿﻪﮐﺮﺩﻩﺑﻮﺩ
ﻣﺜﻼ:
ﺗﺮﮐﯿﻪﮐﻠﺖﺑﻮﺩ
ﺍﻧﮕﻠﯿﺲﮐﻼﺵﺑﻮﺩ
ﮊﺍﭘﻦﺗﺎﻧﮏﺑﻮﺩ
ﺁﻣﺮﯾﮑﺎﺁﺭﭘﯽﺟﯽﺑﻮﺩ
ﺑﺎﻭﺭﺗﻮﻥﻧﻤﯿﺸﻪﺍﮔﻪﺑ� �ﻢﻣﺎﻝﺍﯾﺮﺍﻥﭼﯽ ﺑﻮﺩ
ﺗﻔﻨﮓ ﺁﺏ ﭘﺎﺵ ﺑﻮﺩ .....ﻣﯿﻔﻬﻤﯽ؟؟؟؟
ﺁﺏ ﭘﺎﺵ .........ﮐﯿﻮ ﮐﯿﻮ ﺑﻨﮓ ﺑﻨﮓ(sm98)(sm70)
نوید جونم بیا برو تو ک.ونم (sm127)(sm127)(sm10)+ اون شکلک قدیمیه که لب میکرفتننقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120) یادش بخیر سارا هرچی شکلک بود اضافه کرده بود اینجانقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوید فیلم chappie چطوره ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چنتا فیلم قشنک بکو
طی کنم بیخیالی چیرو...
توی این شبای بیخوابی...
بعد از این ز بام های دروغ...
قوس های تشدید بی تابی...
Pound Of Fleshنقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Mad Max Fury Road
Who Am I
Tokarev
سارا وقتی عکس خودشو بهم نشون داد بش کفتم اونشب که بنیه تو هماشته شد در واژن مادر شبش دقیقا بابات چی خورده بود تو این شکلی شدی (sm2)نقل قول:
باش شوخی کردم ها ولی پایه مشکلات همیشکی ما فک کنم همین شوخی من باهاش بود(sm74)(sm2)
خوبه بد نیستنقل قول:
تازگیا فیلم جدید کمتر میبینم
جدید focus 2015 دیدم خیلی خوشم اومد ویل اسمیت بازی کرده با یه در و داف خوب (sm51)(sm120)
دهنت (sm2)نقل قول:
اصن همین که باهات حرف زد پس از اون جای شکرش باقیِ (sm2)
ولی من هیچوقت ریختشُ ندیدم خدا رو شکر (sm2)
دستت درد نکنه عزیز(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]