ابی جان پیام خصوصی رو چک کننقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ابی جان پیام خصوصی رو چک کننقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نشنیدم ولی دانلود کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط 9NIMA1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی قشنگه (sm127)
اهنگش خیلی اشناستنقل قول:
نوشته اصلی توسط 9NIMA1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدوم خواننده تو این مایه خونده بود
فکر کنم لهراسبی ؟؟؟؟
اینو یه دفعهام خشایار اعتمادی خوندش! اما مال بهروز احساسی تره (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جواب دادم داداشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با km پلیر لاین صدای اصلی لیلا رو حذف کنید
بعد ببینید چندتا تا لاین وکال داره
ببینید چقدر روی این ترک کار شده
و چقدر حرفه ای کار شده
من با اکثر اهنگا این کارو میکنم
اخرین اهنگی که انقدر حرفه ای روش کار شده بود انتخاب بودش
بعد انتخاب کار اینجوری ندیدم
و این نشون میده این دو نفر چقدر باهم میتونن مچ باشن
چطور این کارو میکنینقل قول:
نوشته اصلی توسط AbEc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میشه ذخیره هم کرد
احساس میکنم لهراسبی هم این مدلی خونده نیمانقل قول:
تنهاترین...رضا صادقی...(sm74)(sm81)(sm81)(sm81)
لیلای بهروز عالی بود...کلا هر سال شب یلدا یه اهنگ میده که منو به وجد میاره...دوسش دارم(sm127)