توتاراتوپتوبتكون آپتوراباتوتابيارتو چيست؟؟
توت چيدن يه اصفهاني با پتو...
لامصب زبون نيست كه رمز گاو صندوقه!!!
نمایش نسخه قابل چاپ
توتاراتوپتوبتكون آپتوراباتوتابيارتو چيست؟؟
توت چيدن يه اصفهاني با پتو...
لامصب زبون نيست كه رمز گاو صندوقه!!!
درون خلوت ما غِیر در نمی گُنجد
برو که هر که نه یار من است بار من است (sm81)
شير و رفقاش مشروب ميخوردن و خوش ميگذروندن ؛
يه دفعه شير ساعتشو نگاه ميكنه ميگه: اي واي ساعت 11 شد بايد برم زنم خونه منتظره!
گاو پوزخندي ميزنه ميگه: زن ذليلو نيگا! ادعاتم ميشه كه سلطان جنگلي !!!
شير لبخندي ميزنه ميگه: توي خونه يه شير منتظرمه ، نه يه گاوي مثل تو!!!
به سلامتي همه شير صفت ها...
ميدوني به كسي كه پست از يه گروه كپي ميكنه مي بره تو يه گروه ديگه ميذاره چي ميگن؟؟؟
پست كش!!!!
خوشم مياد از رو هم نميري همين الان داري اينم كپي ميكني !!!
خجالت بكش پست كش(sm2)
بیا بیا که مرا با تو ماجرایی هست, بگوی اگر گنهی رفت و گر خطایی هست
روا بُوَد که چنین بیحساب دل ببری؟ مکن که مظلمۀ خلق را جزایی هست
همایون شجریان (sm127)
وای من الان یه پست کش به تمام معنی هستم آخه چیزی نبوده که کپی نکرده باشم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SADEGH-92 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگران نباش تقريبا همه همينن (sm30)(sm30)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهندسی نفت میخونم اما نمیگم دانشگاهم کجاس چونکه همون پست رو اگه با دقت بخونی ابهامت رفع میشه (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام و صد سلام (sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همینطوری بگو چی گفتی دیگه نمیخواد نقل بگیری (sm59)نقل قول: