خودم 100 تا دوست دختر دارم به هیچکدومشون رو نمیدم بعد تو چی میگی واس خودت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خودم 100 تا دوست دختر دارم به هیچکدومشون رو نمیدم بعد تو چی میگی واس خودت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو عکسو ببین اینقدم نصفه شبی حرف نزن ما که رفتیم بخوابیم
عجب دیوثی هستی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
12 الی 14نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتي نيستي تو شب من ،قلب يادش ميره پمپاژ
ميشه يه ماشين سنگين ، ته تاريخ يه گاراژ (sm50)
(sm50)
(sm27)
سینجول مهدی رو بفرست یه آلبومه دیگه 16 تومن ریختم تو حلقت خو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یزدانی - نمیدونم یراحی مالکی همه اینارو قبلا گذاشتم تو تاپیک هه ..نقل قول:
اگه پاک شده دیگه شده حوصله مجدد آپ کردن ندارم ..
(sm155)
به جان خودم لینکاش خرابه به قرآن ! مهدی یراحی رو بزن فردا شبنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یزدانی هم بعدا بزار اگه باورت نمیشه برو چک کن همه غیرفعال شده (sm3)
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا اسی همیشه شاد یاشی
(sm50)
(sm169)
(sm50)
پخ شدنقل قول:
دمت گرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لعنت خدا بر سینجول (sm2)
(sm2)نقل قول:
همون وقت که گفتی رفتم تو کارش سرعت اپلودم خیلی کم بود دیگه سیستمو روشن گذاشتم رفتم خوابیدم تا الان که دیدم اپ شده مدیا زدم
کلا" وقتی به یکی قول بدم تا اون کار رو واسش انجام ندم اروم نمیگیرم از بس خودم نامردی و انتظار ... دیدم دوست ندارم کسی رو منتظر بزارم اون کاری که ازم بر بیاد همون لحظه واسش میکنم
(sm2)
این ایمیج کلون با چی باز میشه تا حالا با کلون ایمیج نگرفته بودم هیچی که بازش نمیکنه
فهمیدم . این کلون وقتی ایمیج میگیره دو تا فایل میسازه . یکی با پسوند .img و یکی دیگه با .ccd که برای اجرای فایل ایمیج حتما" باید برنامه Virtual CloneDrive نصب باشه و برای باز کردن فایل ایمیج باید فایل .ccd رو با درایو مجازی باز کنیم . پدرم در اومد تا اینو فهمیدم نت و زیرو رو کردم (sm120) کلون کلا" تخمیه خودم همیشه با ultra iso کار میکنم
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه پخ جدید واست زدم اونو دانلود کن . دو تا فایل باید دانلود کنی
(sm19) قرونت برم فرهاد ِ بزرگوارنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط امیدوارم نظرت در مورد خوش تیپی تغییر نکرده باشه(sm2)
اینا رو ترجمه کن (sm120) ما قیدیمی هستیم در حد پلی استیشن 1 صحبت کن (sm2) فقط pes بازی کردم البته با 5 گل بدرقه شدم (sm2)نقل قول:
(sm155) به من ِ پیرمرد رحم کن . البته ممکنه در همان گیرو دار با یه عقربک و بدل کاری همچون برق و باد به پُشتت برم و ... (sm2)(sm2)
- (sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر چطور تو تاپیک البوما سرچ کنم البومی که میخوامو ؟
کنترل اف فقط همون صفحه رو سرچ میزنه ... راه دیگه ای هست ؟
سر شاخ پهلوون ها (sm2)به جان آغا با همین شیکمم لهت میکنم (sm2)
و
با تو حکایتی دگر ... (sm74) تیترای جالبی میزنه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمت گرم آره ultraiso خوبه ....میگم اگه سیدی دیگه هم داشتی بگو (sm128)(sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با تو حکایتی دگر، این دلِ ما به سر کند
شبِ سیاهِ قصه را، هوای تو سحر کند
باورِ ما نمی شود، در سرِ ما نمی رود
از گذرِ سینه ی ما یارِ دگر گذر کند
شِکوه بسی شنیده ام، از دلِ درد کشیده ام
کور شوم جز تو اگر زمزمه ای دگر کند
چاره ی کارِ ما تویی، یاور و یارِ ما تویی
توبه نمی کند اثر، مرگ مگر اثر کند
مسعود فردمنش از حکایت تا ببخشیدا (sm25)
دمت گرم ندیده بودم اینو ... پیدا کردم البومو (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر سیدی بی بی بابک رهنما نداره ؟ (sm120)
باشه دستت درد نکنه فقط یه فایل ایمیج دارم 600 مگه کامران نزده تو فایل زیپ که بشه 300 مگنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم سرعتم خیلی پایینه اگه میتونی بزنی تا بدم بت لینک
عبلدالمالکی (sm59)نقل قول:
نمیدونم اینو از کی بگیرم (sm74)
عجب احمقی بودما 160 دادم دوتا گوگوش اونم با کیفیت تخمی خب اینو میگرفتم اه ....(sm178)
من که نمیگم بزن تاپیک که ! میگم برام کمش کن (sm2)نقل قول:
من برم دوتا رم 2 گیگCorsair دارم بفروشم دی وی دی رایتر بگیرم (sm2)
(sm118)
ولي هادي جدي ميگم سعي کن اين طرز تفکر رو عوض کني و مثبت فکر کن در مورد ازدواجنقل قول:
بقيه ميخوان هر چي بگن فک کنن بي خيال باش اهميت نده . طرف ميگه آي من زن گرفتم اشتباه کردم بيچاره شدم و ... اين حرفا نبايد روت تاثير بزاره . يا اينکه فک کني زن بگيري آرايش کنه واسه مردم و اين حرفا ... واقعاً من ديروز از حرفات شوکه شدم واسه همين بيانيه دادم
قبول دارم زندگي سخت هست ، مسئوليت زندگي و خرج زندگي سخته ولي نبايد با اين تفکر از زير بار مسئوليت شونه خالي کني
حالا خودمو مثال ميزنم ! من يه زمان ميگفتم ازدواج چيه و اين حرفا ولي رفتم با دختر مورد علاقم ازدواج کردم . باور کن چه قبل ازدواج و چه بعدش حرف زياد شنيدم ولي پشمم نبود . اولش ميگفتم سخته ازدواج ولي الان ميگم کاش زودتر ازدواج ميکردم . ببين هزينه ها زياده گروني بيداد ميکنه ولي اين دليل نميشه !
باور کن من مجردي خودمو به زور ميشتم ولي الان ظرف ميشورم . مجرد که بودم ساعت 11 شب ميخوابدم ولي حالا بعضي از شبا به خاطر بچه تا صبح بيدارم . پوشک عوض میکنم شیشه درست میکنم در حد nba . ینی یه پا خونه دار شدم :| حرف گوش کن کتک خور خور ینی به تمام معنی واژه زذ رو معنی نمودم:|
در مورد 70 تومن رنگ مو و کيف و کشف و لباس که وظيفته که بخري هر طور شده . حالا اگه خانومت کارمند باشه و دستش تو جيب خودش باشه که کارت راحتتره وگرنه بايد هر طوري هست جور کني . حتماً نبايد خانومت بگه خودت بايد جور کني . خودم ديدم با يه ماشين نميشه رفتم واسه خانومم ماشين خريدم که راحت باشه در صورتي که خودش چيزي نگفت ولي من ديدم لازمه . ینی باید شهید بشی در راه زن و بچه و زندگی .
و در پايان بگم : نترس از ازدواج و هزينه ها و ... حرف مردم پشمتم نباشه . بي خيال باش و کار خودتو بکن . گور باباي حرف مردم و اینکه در موردت چی میگن و ...
ببخشيد بيانيه اي بسي طويل شد
موفق باشي
بابا اسي
و مهم نیست چندشنبه است
و مهم نیست ساعت چند است ... (sm50)
Macbeth
فوق العاده زیبا (sm50)
من آخرش از دست تو میمیرم
بی تو میمیرم ... (sm50)