خب خودت ربطش بده دیگه(sm120)..زیرنویسو اپ تاپ نشون میده تی وی نه..چیکار کنم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خب خودت ربطش بده دیگه(sm120)..زیرنویسو اپ تاپ نشون میده تی وی نه..چیکار کنم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاری نمیشه کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما همیشه الطافت شامل ما شده مچکرمنقل قول:
پول تلفنمون زیاد میاد...(sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سامسونگنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مالي اسماش مهمه نه بسونداش
قرار نيست mkv و srt هم يكي بشن كه
تو هم نام كن بريز توي يه پوشه بعد ميخونه
البته واسه تيوي بايد يه تغييرم با ناتپد روي زيرنويس بدي
هابیت 3 کیفیت 1080
بالاخره اومد ؟؟؟ دمشون گرم
آب بستن به 2 تا سکانس شد یه قسمت جدید
امتحان میکنم قسمت دومشو(sm93)نقل قول:
نبرد 5 ارتش و میگی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با ناتپد چجوری تغییر بدم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]