(sm25) خاک تو سرت حامتین
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm25) خاک تو سرت حامتین
هوی الیاس جواب بده
قهوه قجری و گذاشتن تو البوم؟ مثل اینکه ها؟
نمیدونم خبر ندارم
دهنتون سرویس شماها دگ آخر سرخوشی هستین(sm2)
لاشی من به نیت آواتار تو اومدم بالا شانس من عوضش کردی (sm70) موفق باشی (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط iman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آی دیماریا(sm47)با هاشم بیگ زاده درگیر نشو(sm47)
سبک جدید موسیقی الکترونیک Trap (sm118)
(sm74)چشم انتظارم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقد پول دادی بابت این الیاس ؟
آواتارمو دوس داشتی؟(sm59) انقدر خوشم میاد یکی ازم تعریف میکنه (sm59) تو هم رفتی تو لیست علاقه مندی ها (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)ما اصن دختر نداریمنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
270
بی بی بی بی سی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان میگه آدم 270 میده تنظیم کوشانو گوش بده (sm2)
(sm30)
الیاس لینک خریدشو بزار
اون کوچوله چیه جلوش؟ کنترلشه؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا دیگه این اواخر دو سه تا اومدن یکیشونم مخاطب حرفه ای بود (sm59)
(sm2)آزیتانقل قول:
کلا اعتقادی به ساب ووفر ندارم من
اسپیکرایی که ساب ووفر روی بلندگو خودشونه خیلی کیفیت بهتری دارن
69 دلار
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)رنگ صولتیشو بردار به صدای شهین جونت میادنقل قول:
من اینو دارم
کیفیتش خیلی خوبه
من دلواپس طراحی بزرگمهرم
(sm70)
(sm2)سه بار از روش بنویسنقل قول:
(sm148)چه اختلافینقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm70)
این اسپیکره یا هم زن (sm2)
(sm70)دوکارس
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یاشار درفشه مدیر برنامه های مانی رهنما در گفتگو با موسیقی ایده آل اعلام کرد:« مانی رهنما در سال جاری دو آلبوم روانه بازار خواهد کرد که یکی از آن ها طی چند ماه آینده و دیگری تا پایان سال منتشر می شود.
(sm120)
ترانه های این آلبوم سروده آقایان بابک مقدم، بابک صحرایی، سجاد ایران نژاد و یغما گلرویی است. آهنگسازی بیشتر قطعات به عهده خود مانی رهنما بوده و علاوه بر ایشان علیرضا افکاری، مهران خلیلی، رضا تاجبخش، فرزین قره گزلو و بهنام رهنما به عنوان آهنگساز و تنظیم کننده در این آلبوم همکاری داشته اند.»