(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)(sm70)(sm70)
الان که فکر میکنم کاشکی ما بازم شالیزارمونو کشت میکردیم (sm70)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدارو شکر که توپی خیلی خوشحالم (sm10)
شکر خدا بد نیستم
نوش جونت (sm174)
صابر داداش میشه صندوق پیام خصوصیتو پاک کنی نمیشه واسط پیامی پخ کنم (sm10)
فدا بشم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی ، یکم بهتر تر باش ، باشه ؟(sm176)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا پاکیدم دادا ، بفرست زود که از چشام داره اشک میاد از بی خوابی (sm74)
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اومدم اما چقدر دیر ... (sm181)
خوش اومدی پسرک دلگیر (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلامی چو بوی خوش آمرداد (sm176)نقل قول:
خوبی میلی میلی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ششم آمرداد تولد محمد طاهاست (sm127)
رو گونه های من به یاد تو همیشه اشک جاریه
تو فکر میرم میپرسم از خودم چه روزگاریه
چه روزگاریه ... (sm181)
مثل همیشهنقل قول:
دلم نمیاد بزرگ شدنش رو تبریک بگم چون میدونم وقتی بزرگ شه همش دلش میخواد به روزای بچه گیش برگرده
ولی تولدش پیشاپیش مبارک (sm127)
هر روز پاییزه ...
کی هی سوخت واست جاده روشن بشه ...(sm181)
دیگه قیلون و سیگار هم آرومم نمیکنه ... (sm1)
آره اما یادمونم نره وقتی بچه بودیمم همش دلمون میخواست بزرگ بشیم ، کلا هیچوقت از وضعیتی که داریم راضی نیستیم ، وگرنه هر دورانی خوشی های خودشو دارهنقل قول:
فدات (sm127)
من یه عمر رو صورتم خنده نیست ...نقل قول:
قرار است تحریم ها
لغو شود
همینطور اگر پیش برود
بزودی
تحریم های یک جانبه و
ظالمانه تو هم لغو میشود و
باز مرا می بوسی،
عزیزم.(sm127)(sm50)
شبتون آروم رفقای جان (sm127)
خداحافظ فلافل
سلام مک دونالد
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]+
ببین سیبیل قشنگه من چقدر باحاله
سلامتی دختری که بنز s500 واسه بوق زد سرشو انداخت پایین گفت سیکتیر بابا حالا که توافق شده چن وقت دیگه بنزم میشه مث پراید زیرپای همه هست
پرسشی که برای من پیش اومده اینه که چند سالِ که 45 سالشه؟ (sm2)نقل قول:
ای بابا (sm172) رسیدنت بخیر (sm46)(sm127)
آقا هفت حوض جا سوزن انداختن نبود پلیس هم نمیتونست مردم کنترل کنه اصن یه وضعی....(sm118)
یکی سلفی میگرفت یکی سوت دست میزد همه هم شعار میدادن نون پنیر خاویار ظریف الکسیس بیار....(sm2)
ای جان دلم تولدش مبارک از حالا (sm127) منتظر عکسای جدیدش هستم (sm127)نقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm50)
نقل قول:
چشم سعی میکنم (sm10)
واس منم امروز صب کلا تموم شدش(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تموم شدن با 2600مگ حجم اخه؟ (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)(sm2)(sm25)
به تمام رئیسای صدر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وات؟!نقل قول:
شرمنده که اومدم وسط بحثتون ... ولی اشتباهی که من کردمو مثل ... پشیمونم شما مرتکب نشو ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باور کن شاید الان اون چیزایی که فکر میکنی برای به دست آوردن دلش لازم داری رو نداری (گیتار و شاسی بلند و ...) ولی یه درصد فکر کن اگه دلشو به دست بیاری همه ی دنیا رو داری ...
یه بار که هیچ اگه ده بارم ضایعت کرد برو جلو به خدا ارزششو داره ... فقط در فواصل زمانی خاصی باشه و اگه دیدی لحنش تند شده پا بزار رو دلت و کم کم فراموشش کن، چون نه تنها دلشو بدست نیاوردی که داری ناراحتشم میکنی ...
بازم شرمنده که دخالت کردم ... دوست دارم همه ی زنگیمو بدم تا یه بار دیگه ببینمش ...
تو مشکل داری.. از اونایی هستی که میگی والا با اون نوناشون(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تلاش کن خوبه(sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من مشکل دارم ؟ (sm56) کدوم نونا ؟(sm120)
مثل همین الان که از مشکل خودت رو برگردوندی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی میگی تو (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جوکشو نشنیدی؟(sm120)نقل قول:
خیر (sm120)نقل قول:
طرف میره تو صف نونوایی... حواسش نیست.. یهو میگوزه.. همه نگاش میکنن.. روشو اونور میکنه میگه والا با این نوناشون(sm120)نقل قول: