اینم بعد صد سال حالا یادش اومد نقد کنه
آهنگ خیلی هم خوبه
نمایش نسخه قابل چاپ
اینم بعد صد سال حالا یادش اومد نقد کنه
آهنگ خیلی هم خوبه
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگاهِ شادمهر خیلی باحاله (sm121)
این زن سیاه پوسته کیه؟ چرا قیافشو اینجوری کردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادمهر حتما خیلی به خدمتکارش سخت میگیره یا شایدم خانومش زیاد سخت میگیرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کی حاضره خدمتکاره شادمهر شه اهنگ دقتی حواست نیست کش بره ریلیز کنه (sm2)
فالگیری چیزی نباشه(sm2)
عزیز دلم من نگفتم مربوط به شادمهره ...پستای قبلمو نگاه کنی متوجه میشینقل قول:
نوشته اصلی توسط sssaaaddd2010 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بد نیست قبلش یه سرچ بکنید تا سوتفاهم پیش نیاد
اشعار خانم لاری پور خیلی بهتره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Elenaz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm176) بله
احساس میکنم شادمهر خودش میخواد البوم رو پخش کنه یا اگه اینطور نبود حالا که همه چی رو سپرده به فرشباف امیدوارم اونم کاری کنه که بشه از داخل هم البوم رو خرید و حمایت کرد
آهنگی که شادمهر روی پشت صحنه حس خوفیه میکس کرده (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم هشت قطعه داره
امسال پاییز ریلیز میشه
بهتون گفته بودم به زودی کامینگ سون میده کسی باور نکرد
آلبوم "تجربه کن" که شامل ۸ قطعه است به زودی در پاییز امسال منتشر خواهد شد.
تاریخ دقیق پخش ویدئوها و آلبوم رو از همین پیج به اطلاع شما عزیزان خواهیم رسوند.
آلبوم طرفدار 9 قطعه داشت ...
تجربه کن با 4 سال فاصله 8 قطعه !!!
قطعات آرشیوی تعدادش داره میره بالا(sm74)
و در این لحظه شاعر چه زیبا فرمود :
هرکسی دنبال خبر میگرده
بهش بگید عشق داره برمیگرده
عشق میاد
همین روزا
خیلی زود ...
9 تا اهنگ بود که سه تاش تکراری بود دیگه ( حالم عوض میشه و اینده و انتخاب )نقل قول:
نوشته اصلی توسط majid136 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این الان هشتا جدید هست
به نظر منم کمه ولی از طرفدار بهتره حداقل
گفت بیشتر از 15 تا اهنگ ساخته
تقریبا نصف آهنگایی که ساخته بود رو گذاشته تو البوم (sm27)
از 15 تا 8 تا
ای کاش 10 تا بود همش جدید
واقعا معلوم نی شادمهر داره چی کار می کنه !!!! (sm25)
خواننده های بین المللی تو آلبومشون 15 تراک ورژن دلوکس 17 تا 20 تراک
پس در این حد و اندازه ها نیس
(sm89)
این عکسی ک شادمهر گذاشته رو اینستاگرام مال ویدئو تجربه کن هستش...تیپی ک تو ویدئو داره همینه
خوانندهای بین المللی تو چند کشور البومشون رو میفروشن شادمهر هیچ سودی از البوم نمیبره فقط کنسرت راه درامدشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط shahkar [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من موندم فاز بعضی طرفدارا چیه..اول میگند چرا آلبوم نمیده. وقتی میگه میخوام آلبوم بدم میگند تکراری توش نباشه.وقتی میگه تکراری توش نیست و همه جدیدند میگند چرا فقط 8تا... شدیم قوم بنی اسرائیل
تعداد بالای ترک ملاک خوب بودن آلبوم نیست ! اگه همین 8تا ترک ملودی و تنظیم های پخته و نابی داشته باشه و ترانه های فاخر میشه یه آلبوم خوب ! وگرنه هستنند خواننده هایی که تو آلبومشون 16-17 تا ترک میزارن 2 تا ترک خوب هم با ارفاق میشه ازش کشید بیرون
اتفاقا اینجوری شیک تر هم هست
بچه ها جو گیر نشین تعداد تراکها اندازست شادمهر و پشیمون نکنین توروخدا
لطفا عنوان تاپیک رو عوض کنید....
آلبوم تجربه کن به زودی... (sm118)(sm118)
کاملا موافقم داداشنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای کاش شادمهر درامدش از البوم بود نه از کنسرت اونموقع هر سال یه البوم میومدنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
8 تا ترک برای 4یا 5 سال خیلی کمهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فکر کنم با این اوصاف احتمالا تو همین ماه ویدئو همیشگی پخش بشه و آذرماه هم ک آلبوم میاد
نه اتفاقا ب اندازست. . من ترجیح میدم 8تا کاره خوب گوش کنم تا 15 تا آهنگ ضعیف و معمولینقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معلوم نیست اوایل پاییز یا اواخر پاییزنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مسعود 10 تا بود عالی میشد هم با کیفیت هم به اندازهنقل قول:
مسعود 10 تا بود عالی میشد هم با کیفیت هم به اندازهنقل قول:
ب هرحال چ اول چ آخر نهایتا تا آذرماه میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهتره ب شادمهر اطمینان کنیم...البته از شادمهر بعید نیست اگه ببینه درخواست ها زیاده 2تا آهنگ دیگه ب آلبوم اضافه کنهنقل قول:
مطمئنا میتونه اضافه کنهنقل قول:
حسین اوایل پاییز رفت تموم شد(sm59)نقل قول:
الان در اوسط پاییز به سر میبریم(sm120)
بانظرت موافقم. ولی این حرف من رو رد نمی کنه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خود کنسرت هم نیاز به آهنگ داره.
من حس می کنم یک جورایی توهین به هواداره بعد از این همه مدت معلومم نیس که کدوم کار مال خودشه با این شاعرای دوزاری (نظر شخصیم) 8تا تراک فقط 8 تا، برای تا چند سال بعد
از هوادارای عزیز معذرت می خوام منم از خیلی سال طرفدار شادمهرم منتهی ازش دلخور شدم و این نقد ها باید بشه تا همیشه شادمهر رو تو اوج نگه داریم.
8 تا خیلی کمه!!!نقل قول:
(sm25)
چرا آب میره جای اینکه زیاد شه!!!