(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
یه پیک عرقِ شرم خوردیم سلامتی بیدارای شهر (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مدل 3372 يو اس بى رو دارم و سايت ايرانسل گرون مى ده من ازاين سايت خريدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه مى خواى با لپ تاپ يا پى سى ازش استفاده کنى اين بهترين و ارزون ترين گزينه هس و اگه مى خواى باگوشى و تبلت استفاده کنى ب کارت نمياد و مودماى ديگه رو بايد بگيره، من ب شخصه براى دانلود گرفته بود و بسته شبانه مى زدم دو تا هشت صبح مى تونى بسته بزنى و سه ساعت دو تومن و اگه بخواى کل شيش ساعت روبخواى بسته بزن با 4تومن مى تونى کلى دانلود کنى و همه بخاطر اين ميان طرف ايرانسل بقيه تعرفه هلشو مى تونى تو لينک زير ببينى
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول کردم يادم رفت جواب بدم(sm54)نقل قول:
بله تمام مراحل رو رفتم اما اين ارور لعنتى مى آد!!! البوم 1414 ازسيستمم پاک شده مى خوام بگيرمش اما نمى دونم اين مسخره بازيا چيه!!!
میثم من در بن شدنت هیچ نقشی ندارم به قرآن اه تو چرا اومدی خودتو قاطی کردی من اصن تازه اومدم توی تاپیک (sm74)
من اصن بحث من سر کاربر نبود دیشب رفتم توی تلگرام دیدم یکی حالا یا ازینجا دانلود کرده یا رفته خودش خریده هر دی وی دی 5 تومن داره میده 100 تومن .
این درست نیست اعصابم خورد شد .. بعد بهش گفتم غلط کردی که این قیمت رو میدی میگفت مالمه اختیارشو دارم مشتری میخواد .. گفتم چون مشتری میخواد باید سر مردم رو کلاه بذاری ..
گیرم یکی مثل صابر یا ساسان یا هر کس دیگه ای که واقعا نمیتونست دانلود کنه یا خبر نداشته باشه که اینجا واسه دانلود هست هر چیزی که بخوای .. اونوقت انصافه واسه یه دی وی دی 100 تومن پیاده بشه ؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان آیتونزت رو آپدیت کردی از همون اخطار یه شاتِ کامل از صفحه ات بده .
(sm50)
من حرفم این ود توی تاپیک ویدئو دیشب الانم اومدم دیدم یه کاربری 3 تا پست تشکر و درخواست کاور فرزانه رو داده بود و یوزرشم بن شده بود بدون اینکه من بفهمم سر چی یوزرش بسته شده ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اومدم بیرون دیدم میثم هم بن شد .. والا من آخه چه کار به شما دارم تقصیر من نیست میثم .
امیر جان بیا تلگرام رامش رو برات فرستادم این میثم و اون کاربره هم باز کن اینا از چشم من می بینن (sm74)
من باید اون حرفا رو میزدم دیشب تا همه عالم و آدم بدونن اینجا واسه دانلود هست نرن سرشونو کلاه بزارن . (sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکرم نکنید دارم دروغ میگم مدرک شم هست میتونید برید ببینید دوست ندارم بزارم اینجا کانالشو .
بابا آلبوم افرای فرامرز آصف دی وی دی ش به همراه سیدیه . اورجینال 50 تومن نه 70 تومن ..
این دی وی دی شو برداشته داره میده 80 تومن کپی .. آدم حرصش میگیره (sm1)
(sm54)
اینم شات کامل!!!نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]صابرجان الان چک کردم مودم رو دیجی کالا قیمت پایین تر داره می ده
والا منم یه بار دیدم یه کانال دیگه ای که هر دی وی دی رو میگفت 10 تومن با همون کاوری هم که توی تاپیک هست .. آدم چی بگه حالا من میگم این 10 تومنه نمیشه که جلوی همه رو بگیرم ولی این یکی قیمت های هجومی .. ای بر اون پدرت لعنت (sm3)
مرسی امیررررررر(sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)حالا که اینجوری شد اگه از پس آپلودش بر اومدم عیدم طنین 2000 رو میزارم دانلود کنن همه ..
حقیقت من اینو ندیدم که کانال داشته باشه ولی خودش میگفت قبلا میگفت چیزایی که خودم گیر آورده باشم میدم به هر کی که خواست اونم دی وی دی و بلوری خارجی و ازین حرفا .. ولی در مورد اون یوزری که دیروز بهت گفتم اون اسم کانالشم زده آرشیو صوتی و تصویرینقل قول:
هادی اینقدر حرص نخور پسر(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درکت می کنم چی می گی و چقدر بابت تهیه و اپلود اینا زحمت کشیدی اما تو هرچی تو فضای نت بزاره دیگه از مالکیت خارج می شه و هزار جور سواستفاده ازش می شه و باهاش خیلیا کاسبی را می ندازن که از دست تو خارجه درعوض ب این قضیه فکر کن که خیلیا که منتظر همچین ارشیوی بودن خوشحال شدن و براشون ارزش معنوی زیادی داره حالا چهار نقر سودجو میان ی کاسبی را می ندازن ب شخمت!!!
من نمیتونم بگم به شخمم چون یکی از آشناها بدون اطلاع من رفته بود خریده بود با این قیمت .نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب اون بنده خدا می ره اون قیمت می خره دیگه تقصیر خودشه و اصلا عاقلانه نیس 150تومن!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
یا کلا نباید تو نت می زاشتی یا حالا هم گذاشتی دگه حرص نخور چون خودت احتمالشو می دادی خیلیا ممکنه کاسبی باهاش را بندازن..
درسته کاری ازم بر نمیاد ولی تنها کاری که هست اینه من باید توی تاپیک ویدئو نشون این جماعت بدم بابا اینجا هست دانلود کنین اگرم نتونستید بگید من براتون پست میکنم
(sm2)(sm151)
اره همینطوره اما خیلیا اصلا نمی دونم منبع دانلودیش چیه و از کجا هس اونا رو دیگه نمی شه کاریش کرد چون از همون کانالایی که می گی تبلیغشو دیدن و اطلاع ندارن اما حداقل کاربرای اینجا دگه نباس گول بخورن و برن از جای دگه بگیرن که اگه هم بگبرن ب نظرم حقشون سرشون کلاه بره خیلیا هستن اینجورین باور کن طرف اصلا حال می کنه سرشو کلاه بزارن!!!!!!
دیدم ک می گم(sm50)
(sm127)نقل قول:
ما گیلکا می گیم دگادن(sm120) خیلیا دوس دارن دگاده بشن هادی جون (sm90)
دگادن ب معنای سرشون کلاه گذاشتن یا رفتن!
بابا من حالا میگم میان اینجا دانلود میکنن حالا بعضیا هم میرن میفروشن .. دیگه چه کار کنم اونا هم میخوان یه لقمه نان در بیارن من با اونا کاری ندارم زیاد شاید ناراحت بشمنقل قول:
ولی اینکه بیام ببینم یه آدم حروم زاده اینجوری داره قیمت میده آدما رو داره میتکونه من حالم بهم میخوره بالا میارم .. دیگه هر کار کوچیک از دستم بر بیاد انجام میدم بیخیال
اره اما خریدار باید عاقل باشه که بخاطر ی کپی اونقدر پول نده!!! اون مردیکه چیزکس حرومی هس خود منه نوعی باید عقل داشته باشم بابت ی دی وی دی کپی اون همه پول ندم
هادی بی شوهر تلگرام ج نمیدی دارم برات
داریم وارد صفحه 1371 میشیم
نقل قول:
ساسان تو 2 تا اکانتِ آیتونز داری یا یکی !؟
این اخطار ترجمه اش توی گوگل اینه :
شما باید قبل از دانلودِ خرید های شخصی تون به این کامپیوتر اجازه ی دانلود بدهید . از طریق منویِ حساب کاربری یِ خود .
ساسان وارد اکانت آیتونزت شو بعد یه شات از گزینه های منویِ اکانت بده به بینیم چیه .
فدات . می خوام هفته ی آینده اگه مشکلی پیش نیاد یه مودم بگیرم . حالا بلا خره 10 ، 15 تومن بالا و پایین رو باید تحمل کرد .
(sm81)
مودم چی میخوای بگیری ؟ (sm59)نقل قول:
ن داداش ی اکانت دارم و امیر راهنمایی کرد اوکی شد برام...مرسی داداشنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]اره خیلی اختلاف قیمت نداره و فرق انچنانی نداره (sm98)
نقل قول:
ساسان از توی گزینه ی Authorization شات بده .
اِ ! اوکی شد !؟ (sm118)
خط بالات رو نه دیدم !!! (sm2)
نقل قول:
مودم هم راه ایران سل . همون مدلی که از همه ارزون تره . 115 تا 140 تومن .
مبارکت باشه . (sm176)نقل قول:
رادیکال (sm50)
انتگرال
لگاریتم