البته قمیشی هنوزم که هنوزه خودش کاراشو میسازه هانقل قول:
نوشته اصلی توسط Meh23 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
البته قمیشی هنوزم که هنوزه خودش کاراشو میسازه هانقل قول:
نوشته اصلی توسط Meh23 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از استاد تقاضای بازخوانی
تو پلنگ منی
منو چنگ می زنی
رو دارم
یه دیقه از اهنگ تا حالا بهت نگفتم
ماکته البته
ولی جالب به نظر میاد
بگوشید (sm127)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا همینطور خودش که داره خراب میکنه بقیه رو هم کشوندهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادمهر به این شدت نیست. گاها کارای خوبم میشنویمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درستهنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی از قبلش سطحش اومده پائین
اتود تمرینی تا حالا بهت نگفتم دو دقیقه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمت گرم... خیلی حال کردم(sm127) همین دو دقیقه به 90% آهنگ های این دو سالِ شادمهر میارزید! کاش لا به لای اون همه مزخرفات اینو پخش میکرد...نقل قول:
نوشته اصلی توسط imnuot [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیدوارم کاملش لو بره(sm59)
این آهنگهای فعلی شادمهر اگه ده سال پیش لابلای اونهمه شاهکار خونده و اجرا میشد فاجعه بود ولی الان چون هیچ کار شاخی نمیده به گوش یه عده قشنگ میاد و گرنه دور شدی و خواب خوش با آهنگهای سامان جلیلی و حمید عسکری مو نمیزنه انگار شادمهر داره ادای اونا رو در میارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]