لا مذهبا ول کنین دیکه (sm70)
حتما باید بکه میخوام برم سقط جنین تا دست از سرش بردارین (sm2)(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
لا مذهبا ول کنین دیکه (sm70)
حتما باید بکه میخوام برم سقط جنین تا دست از سرش بردارین (sm2)(sm2)
من نمیدونم ولی هیچوقتم ادعای ادبیاتی نکردم... کردم؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی تویِ شهرِ سمرقند معشوقه ای داشت
سمرِ مصرعِ دوم توصیفی از شیرین سخنیِ یار یا همون محبوب ـه / سمرقندِ اول منظور شهر ـه
کلا تویِ این بیت از آرایه ی جِناس استقاده شده
کاش همین بود که تو میگی (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باریک الله... درود بر تونقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معنی کردنش که سخت نیستنقل قول:
ولی قسمت سمر ، قند توش فکر کنم آرایه ی جناس باشه
شوخی کرددم ها (sm81)(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فتبارک الله احسن الخالقین ..احسنت
خاله الکسیسم کی از اون یکی مدل فیلم ها بازی کرده بود ... (sm178)
میدونم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]