لوازم خانگي (sm30)(sm30)
نمایش نسخه قابل چاپ
لوازم خانگي (sm30)(sm30)
اَ این چایسازا هست سوت میکشه ا اونا فک کنم بودم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
يه دبير ادبيات داشتيم بنام آقاي " دار "
روز اول كلاس اومد گفت : سلام من دارم...
يكي از رفقا هم از ته كلاس جواب داد : خسته نباشي اينجا هممون داريم!
برو مدرسه دخترونه بگو من دارم (sm2)
یارو اینجا مغازه داره بعد خودش مشتری من هستش ، الان اومده بود اینجا آخر سر داره میره میگه پیش ما بیا صابر جان ...
خو لِنتی تو که لباس زیر فروشی زنونه داری من بیام چی ازت بخرم خو (sm2)
آقو ما یه دفعه توی جاده داشتیم چارتار گوش میدادیم جو گرفتمون زدیم زیر آواز اصلا حواسمون نبود 4نفر از دوستامم توی ماشین هستن...نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خلاصه که یهو یکی گفت جونم قدرت صدا عجب اوجی...
جونم برات بگه که جالا گیر دادن بهم میگن تو چرا خواننده نشدی؟! منم میگم همین که مهندس بیکار شدم از سرمم زیادِ (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا چرا چايساز ؟(sm77)(sm2)
(sm2)نقل قول:
نقل قول:
(sm2)
جـــــــــــون بیا اینجا ملوسکم (sm51)(sm46)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در لفافه گفتی میخوای با مینا فیت بدیا ، گرفتم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدا صدای داشمون ، پس اومدی باس واسمون بزنی زیر آوازا خودتو آماده کن (sm127)