رسول مکبث رو دیدی ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
رسول مکبث رو دیدی ؟
میفهمی چی میگم ؟ تمام پستات داری یا بهش فحش میدی یا میگی حرف نزن یا بنت میکنم خوب عزیز من نقل نگیر خودش میره حالا هی بیا بگو روزی ۵ بار اینارو میگمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه دیشب کارول رو دان کردم دیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی خوبه حتما ببینش - کرول رو که من خیلی وقت پیش دیدمش چیز خاصی نداره کتابش بهتر بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره باو وسطش خوابم برد کسل کننده بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مکبث همونیه که جانی دپ هست ؟؟؟ یا اون بلک مث هست (sm120)
اگه صدبارم تکرار کنی بازم میگم اعصابمو خورد کرده این یارو منم بش فحش میدم ... بعدشم مگه من ادمینم که بن کنم گفتم بن میشی ....آخه همیشه تا اینو میگفتم درشو میزاشت خفه خون میگرفت الان دیگه ترسش ریخته ..... بعدشم دیدی خودت انداختم تو لیست سیاه فقط 20 تا پست داغد هم اینجا هم تاپیک موزیک ویدئو.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه چه کار باید کنم ؟ بعدشم من که مسخره دست شما نیستم تا کسی زر میزنه بچه بازی درمیاره بیای به من گیر بدی ! من حرفمو زدم چند بارم تکرار کردم فایده نداشت
بعدش دیگه به من ربطی نداره فک کنم صد نفره دیگه هستن که اینجا دلقک بازی دربیارن ........
مکبث رو مایکل فاسبندر بازی کرده - بلک ماس جانی دپ بازی کرده خیلی حال کردم با فیلمشنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
یه مشت واژی لی جم شدن ..
حالا بماند چه فحشیه ..
تو خودت بزرگترین عذاب الهی همین مجمعی تو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه منظورت ماییم که هرچی میگی واس خودت (sm3)مرتیکه قالتاق اکانت دزد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در ضمن اینم اضافه کنم خاک تو سرت مرتیکه دیوث خجالت نمیکشی با این هیکل نره قولیت آفتابه میدزدی ؟ (sm2)
(sm2)
(sm2) خفه شو الدنگ چپ و راس میای میپری یه اینا در حالی که خودت بزنی بالا بدتری ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)دیوث من بعد از به گاه رفتن سایت پستام به ۵۰تا هم نمیرسهنقل قول:
(sm2) خب این تو وجودت هس بخوای میزنه بیرون ..نقل قول:
(sm2)بعد از این که نازل شدی انگیزم رو از دست دادمنقل قول:
(sm2) همین امیر خودش یه پا سیرکه ..
سیرک گذشته شهربازی شده اینجا
عاقا یارو 2 روز پیش اومد داشتم بستنی میخوردم ..
میگه میخوایم بات مصاحبه کنیم راجع به انتخابات ..
گفتم دون ساس خره دیوس ..
(sm2)
(sm30)
میگه 2 تا سوال بیشتر نی ..
میپرسیم تو انتخابات شرکن میکنی یا نه بگو آره فلان ..
گفتم ول کن حاجی کی میره رای بده تو این سرما ..
یارو تا 4 مایل دور شد ازم ..
شروع شد سینجول شروع کرد میمیری تو یه پست بدی ؟ (sm2)
مردک فوکی (sm59)
دوستان بیاین فنلاندی رو به حرف آوردم براتون ..
دیگه اعتراض کرد بفوکونینش ..
این پایین یه سنا هس ..
هر دفه فک میکنم خدا بیامرزه ..
حالا من هی بگم عذاب الهی هستی هی تکذیب کن (sm2)یادم نمیره یه عکس اورده بود مال موزیک باران رو داشتن برنامه مینوشتن براش کد میدادن این عکس داد که من اون موقع عضو سایت بود (sm2)
سجاد فنلاندی با اینا مراوده داره دیگه مارو آدم حساب نمی کنه (sm25)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دروغ بود مگه !?؟!نقل قول:
کیرا جون (sm74)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
در هر خيابان گريه كردم شايد ببيند شوهر تو اشك هايم را (sm50)
شوهرش نه ولی دوست پسرش چرا ..
اسمش یکم ناجوره ولی در مجموع خوبه (sm59)نقل قول: