من ترجیح میدهم فرهنگ سازی کنم و روی اثرم نوشتهام:« لطفا کپی نکنید».(sm120)
از استاد شب پره الهام گرفتن (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
من ترجیح میدهم فرهنگ سازی کنم و روی اثرم نوشتهام:« لطفا کپی نکنید».(sm120)
از استاد شب پره الهام گرفتن (sm120)
بله میدونم اینو که اونا هم انسانن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منتهی یا حالت بیماری روحی و روانی قاطی احساسات شده کلا داستان علمی و خنده داری داره این موضوع (sm120)
هیچکی به استاد ابوالحسنی بسکتبال نمیرسه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصغر کاردوست بازیکن رشتیه تیم نفت آبادان ، به قول قدیمیا رشتی بازی میکنه ، با غیرت (sm2)
اینو داشته باش تا بازم تایپ کنم(sm120)
چند سال دیگه هم خودارض.ایی میشه یه سبک جدید زندگی میگید نه نیگا کنید (sm2)
ببخشید شما ازدواج کردید ؟ نه
گی تشریف دارین ؟ نه
اها با خودتون مبارک باشه دستتون قوی (sm2)
من اسمشُ بیماری نمیذارم! یعنی بیماریم باشه درمانش به این راحتیا نیست و شاید اصن درمان روحی روانی نداشته باشه مگر رو اوردن به درمان های دیگه که اونم پاک کردن صورت مسئلست (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم ادامه بحث اینجا به صلاح نیست ایشالا سر یه فرصت مفصل (sm174)
بلی بلی (sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا توپ در اختیار جواد داوری هست ، ملی پوش سابق و با اخلاق تیم دانشگاه آزاد ، میاد به زمین پتروشیمی دریبل میزنه و په راحتی توپ رو از دست میده ، نگاه کنین توپ رو از دست داده از زمین و زمان شاکی هست . توپ رو از دست داده غر و لند هم میکنه ( صدا کلفت تو گلو )(sm2)
امین نرم افزارا رو نصبیدی ؟(sm120)
لپ تاپ نداره اخه..مشکلم همینه دیگه..وگرنه مستقیم میزد به تی وینقل قول:
بعد میگن چرا میگید دخترا گیجن (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]