خود سعدی هم نمیدونه چی گفتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استاد عمه داره ...
نمایش نسخه قابل چاپ
خود سعدی هم نمیدونه چی گفتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استاد عمه داره ...
کلا نبینم ناراحت باشینقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی شده عزیز دل برادر
یه بنده خدایی یه قند عسلی توی شهر سمرقند داشت... که لامصب لب نداشت که قند بود اصن (sm51)(sm120)نقل قول:
نقل قول:
چیشو میگه درست نیست؟ (sm98)
مطمینم اینی که من گفتم رو یکی از دخترا مخصوصا 3 تا جلویی گفته بودن درست میگرفت (sm25)(sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کوچیکِ شمام (sm46)(sm176)
می نخورده مست
لحظه ی دیدار نزدیک است ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)
خدا بگم چکارت کنه میلاد(sm89)
عکسه گذاشتی
یعنی باور کنم الان یاد ماهیت افتادی ناراحت شدی؟ (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا خدایی سوژه عکس ماهی بود یا ناخنات؟ (sm70) یا پیری دستات؟ (sm120)