ساخته حسین قربانپور باشه از نظر من قبولهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ساخته حسین قربانپور باشه از نظر من قبولهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احتمال 99درصد مال قربانپورهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها سایت دانلود فیلم درست درمون که ترافیکش نیم بها باشه چیزی میشناسید؟!
احتمالا کار ایمین باشه پست مشکوک گذاشته بود
انگار یدونه کار داره که ترانه و آهنگش از ایمنی هست!(sm120) اگه اون باشه که بازم فاتحه شو باید خوند...نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در طرح جدید اینترنتی دیگه فهرست 500 سایت منقضی شده و سایت های دارای ترافیک نیم بها باید در سامانه وزارت ارتباطات ثبت شده باشند. من معروف ترین سایت های دانلود فیلم رو توی سامانه مربوطه چک کردم که در نتیجه اون پنج سایت زیر دارای ترافیک نیم بها می باشند.نقل قول:
نوشته اصلی توسط 9NIMA1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- آپ تی وی (uptvs.com)
- فیلم تو سریال (film2serial.ir)
- تایم سیتی (timecity.ir)
- ببین تی وی (bebintv.info)
- فیلم نت (filmnet.ir)
اگر هم دنبال سایت های بیشتری برای دانلود فیلم هستید می تونید فهرست کامل سایت های معروف دانلود فیلم رو از لینک زیر پیدا کنید.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام این سایت دانلود فیلم و سریال ترافیکش نیم بها ستنقل قول:
نوشته اصلی توسط 9NIMA1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] داره آرشیو کامل میکنه
خدا نکنهنقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون ازت حسین جان(sm176)نقل قول:
(sm127)نقل قول: