همین کم موند امیر حسین رستمی هم آهنگ بده بیرون ..
نمایش نسخه قابل چاپ
همین کم موند امیر حسین رستمی هم آهنگ بده بیرون ..
فیلم سطح پایینی هست خیلی کسل کنندهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ک ی ر یکی از ریشه هایی هست که زیاد مورد استفاده قرار میگره تو زبون فنلاندینقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه این خوبه ......اگه کیری نوشته میشد کیرا خوانده میشد اون دیگه مورد داشت (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خیلی خوشم اومد ازشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو زبونهای دیگه هم خیلی مورد استفاده ست مثل همین زبون خودمون 70% جمله ها از کلمه تشکیل شده(sm2)کلا تمام زبانهای جهان بدون این کلمه ناقصا ولی اسم یه دختر باشه وقتی رو کار طرف باشی میزنه تو ذوق ادم و میخوابونه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو سلیقه فیلمت خیلی داغونه (sm2)درسته این گلنار از مغز تعطیله ولی فیلمهای خوبو تشخیص میده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همسر قبلی یغما کیه ؟
بازیگراش خیلی خوب بازی کردن ، کارگردانش هم کارش خوب بود کلا منو راضی کرد - البته مکبث که پولانسکی ساخته خیلی بهتر از اینهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به سلیقه ی من شک نکن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آزاده خواجه نصیری
نقاش و مجسمه ساز
سلام صابر پیدا نکردی آلبومو ؟ (sm50)
سرير خون (Throne of Blood) كوروساوا با اختلاف بهترين اقتباس از مكبثنقل قول:
ندیدمش - فقط مال پولانسکی رو دیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هادی سلام چی شد منو حذف کردی از توی لیست سیاه!!!(sm50)
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دست درد نکنه (sm10)
وقت كردي ببينشنقل قول:
(sm169)
(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آپ شد
لینک پخ شد @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیزی برام نیومده ...راستی با چی ایمیج گرفتی مث اون قبلی نباشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بوتیک برند مشهور و گرانقیمت ایتالیا «روبرتو کاوالی» دیروز رسما در زعفرانیه تهران افتتاح شد
و مورد استقبال خانومهای شیک پوش شمال پایتخت کشورمان قرار گرفت.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)اول اینجا کامنت گذاشتم باخبرت کنم بعد رفتم پیام خصوصی زدم (sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه بابا خیالت راحت اونم تقصیر خودت بود که گفتی با کلون سی دی بزن اخه کلونم شد برنامه (sm2)وقتی ایمیج میگیره سه تا فایل میسازه (sm74) خودم همیشه یا .iso میگیرم یا .NRG اینا ایمج رو تو یه فایل میگیرن با هر درایو مجازیم باز میشن راحت (sm120)سیستم خودم به بهترین برنامه های روز مجهزه (sm2)میخواستم با ultra iso واست بزنم گفتم بزار با همونی که خودش گفته ایمیج بگیرم به خاطر ت کلون نصب کردم دیوث (sm2)خودم یه پا سینجولم دست کم گرفتی (sm2)
وقتی باز شد خبر بده (sm2) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اه اه پس توام معلومه به درد نمیخوری ! (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این برنامه رو حتما" حتما" نصب کن فوق العاده توپه تو زمینه ایمیج
یه دونه درایو مجازی میسازه مای کامپیوتر ایمیجو باش باز کن
خوبی این برنامه اینه که قشنک مثل اینکه سی دی گذاشتی درایو رام به صورت اتوران باز میکنه . محشره @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دارم ولی نمیدونم چرا بعضی وقتا هنگ میکنه کلا سیستمم ریده پولم ندارم عوضش کنم (sm3)نقل قول:
(sm2)دیوث منظورم تخصص نرم افزاریه (sm2)اتفاقا" شدید رو کارام دقیق و حساسم به قول معروف کار شرت شرتی انجام نمیدم و ندادم هیچ وقت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از این برنامه فقط درایو مجازیشو میخوایم تو مای کامپیوتر .خود برنامه رو که اصلا" هچ وقت نیاز نیست باز کنی که بخواد هنگ کنهنقل قول:
پس چطور فایل ایمیج رو استخراج کنم؟ یه آموزش بده مهندس نرم افزار (sm128)نقل قول:
الکل که میگی نصبه خب حالا یه درایو مجازی با اسم BD Rome Drive باید تو مای کامپیوترت داشته باشی اگه نداری بعد بت میگم حالا فرض میکنیم داری باید رو همین درایو راست کلیک کنی بری رو گزینه Mount Image یه فلش جلوش هست گزینه اول Open رو بزن فایل ایمج رو از رو هاردت بده بش راحت باز میکنه انگار سی دی گذاشتی بعد واسه اجکت رو درایو راست کلیک میکنی Un - mount رو میزنی تمامنقل قول:
UltraISO (sm59)
اره اینم خوبه ولی اتوران باز نمیکنه ولی الکل هم سرعتش بیشتره هم به صورت اتوران باز میکنهنقل قول:
دمتون گرم
(sm50)
برای اطلاعات بیشتر به کانال ما مراجعه کنید
telegram.me/pcgamer2016
باو کشتی مارو با این بازی ای با تصویر اچ دی و تخمی(sm2)
باو به خاطر همین عکسا یه گوشی گرفتمنقل قول:
ولی پول لازم شدم فروختم دوباره
خب یهو یه دوربین ارزون میگرفتی کیفیت توپ میگرفت دیگه نه اینجوری چیه این (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولش کننقل قول:
همینجوریم یارو با کله میاد میگیره(sm2)