حالا وقت استحرات برای مهرام ... بازیکنان میان روی نیمکت قرار میگیرن و جرعه ای از آب این مایه حیات مینوشن و به نصایح مربیان گوش جان میسپارن (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
حالا وقت استحرات برای مهرام ... بازیکنان میان روی نیمکت قرار میگیرن و جرعه ای از آب این مایه حیات مینوشن و به نصایح مربیان گوش جان میسپارن (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) برنامه بعدیش خبرم کن
اون روز رسیدم خونه ، زدم شبکه ورزش بازی نفت آبادان و مهرام ، غذا تو گلوم گیر کرد نزدیک بود خفه بشم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نبینم نارحنی داش ملی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشکلتو بگو ، استاد حل کنه (sm120)
(sm2)نقل قول:
یه بنده خدا میخواد تو ست اپ باکس فیلم ببینه زیرنویسو فیلمو یکی کردم تو تلویزیون خودمنقل قول:
که ال ای دیه امتحان کردم نیمد ولی تو لپ تاپ میاد..تاکید میکنم اون میخواد با ست اپ باکس ببینه
خود اون ال ای دی نداره..من دارم...تو ال ای دی خودمم نشون نداد البتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته اینم بگم استاد ابوالحسنی یکی دو ساله اینطوری شده (sm120) بچه که بودم صبح جمعه ساعت 7 بیدار میشدم بسکتبال نوین میدیدیم یادش بخیر (sm172) سال 73نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ال ای دیه خودمو خوب اومدی (sm70)نقل قول: