ممنون خدا همه ـمونُ بیامرزه (sm10) مربوط به 13سال پیش میشه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ممنون خدا همه ـمونُ بیامرزه (sm10) مربوط به 13سال پیش میشه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بخون من اومدم وسط (sm118)هر وقت نوبت تو شد ندا بده برم كنار (sm30)(sm30)
هوادارا شکر خوردن من خودم یکی از هوادارام (sm70)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس لازم شد يه آهنگ بخونم برات بفرستم (sm59)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدات خوش باشي صابر جان (sm19)
باش...نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آرنج مگه کردنیِ مرد حسابی؟ حالا اگه خوندیم آرنجش واسه تو (sm70)نقل قول:
ارنجشو بدین من بکنم (sm2)
فدایی داری ، حالا تو مخازه که نه بیرون مخازه مستفیضمون بکنی ازت ممنون میشم (sm2)(sm127)
قربونت من فقط پشت فرمون در حال رانندگی حس خوندنم میگیره 8سیلندر رو جور کن من در خدمتم (sm2)
به سلامت 2تا ببین (sm127)نقل قول:
ندا نداریم هُلت میدم بری کنار (sm120)نقل قول:
بفرست منم نمونه کارامُ واست میفرستم (sm59)نقل قول:
(sm27)