من باهاش کاااار دارم این روزا(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من باهاش کاااار دارم این روزا(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستای عزیزم دو تا آهنگ از خوانندهی کورد زبانی به نام sana barzanje براتون میذارم، تازه کشفش کردم :)) بسیار زیباست به نظرم. هم موزیک هم صدا. امیدوارم لذت ببرید(sm127)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 9NIMA1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قرار بوده یه آلبوم کامل باشه اما چون شادمهر فعلا تو مود آلبوم دادن نیس احتمالا کارها سینگل میادنقل قول:
به نظرت بازم البومی پخش میشه از شادمهرنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خودم فکر میکنم یه روزی باز یه البوم توپ بده خودش
بازم حسین قربانبور صد میارزه به اونانقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه درکی از موسیقی شادمهر داره
(sm122)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 9NIMA1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاملا موافقم همین الان سه کاری که واسه شادمهر زده رو با سه کار پارسیان مقایسه کنی متوجه میشی کدوم بهترهنقل قول:
هنوزم معتقدم اگه یه ویدیوی خوب واسه ی میترسم داده بود خیلی بیشتر گل میکرد
حسین قربانپور خیلی سطحش بالاتر از پارسیان هستشنقل قول:
میترسم شعر خوبی داشت و خوب بود
تعداد کسخلای بد باور مثل پارسیان کم نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]