(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینترنت، گیم، فیلم و... دو سه گروه که کارگافیکی دارن و مهندسان بقیه کامپیوتر میخوان چیکار؟
من فوق لیسانس دوس دارم بگیرم پول ندارم(sm81)
(sm81)نقل قول:
10 تومنی مچاله شده که بوی گازوییل می داد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من واسه امریه رفتم جهاد کشاورزی اسم نوشتم اگه قبولم کنن عالی میشه ولی اگه نکنن معلوم نیست کجا بیفتم
آره همش پول پول بهتره که ادامه ندی فوق اصلا فایده نداره (sm25)
یک ترم دیگه کارشناسی تموم میشه و احتمالا یکی دو روز آینده استارت ارشد رو میزنم
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول: