اینو اول من پیداش کردم به نام خودتون ثبتش نکنید (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
اینو اول من پیداش کردم به نام خودتون ثبتش نکنید (sm2)
این زنه من دیوث گمشو (sm2)ارین (sm2)
به روح مقدس بهروز پایگان قسم سمتش برید لت و پارتون میکنم (sm2)
یه ساعت پیش خودم عقدش کردم تموم شد رفت چی میگید شماها ایشون صدیقه خانم هستن (sm2)
از دست این رضا ارین م شکایت میکنم که عکسای همسرم رو پخش کرد (sm2)
(sm90)
امیر پاک میکند(sm120)
به روی چشم امیر آقای گل (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی ممنون از جفتتون (sm19)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
خاتون هم به خونه بخت رفت ولی ما هنوز اینجاییم (sm59)
گر آستین دوست بیفتد به دست من
چندان که زندهام سر من و آستان دوست ...(sm181)
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محمدرضا شجریان کنسرت دل مجنون (sm27)
بر عکس همه ی آدما که فکر میکنن آدم عاشق میشه تا تنهاییاش رو پر کنه؛
من فکر میکنم آدما عاشق میشن تا تنهاییشون رو بزرگتر کنن!
"Everyone Saya I Love You"
(sm50)
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گر جان عاشق دم زند آتش در این عالم زند
وین عالم بیاصل را چون ذرهها برهم زند
عالم همه دریا شود دریا ز هیبت لا شود
آدم نماند و آدمی گر خویش با آدم زند
(sm50)
در مورد خودم میگویمَت : آیا او را ارشاد نکنم ؟ او جوانی جاهل است که جاهلیتش در حد صدر عسلام استنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا ما رفتیم اون دنیا و رسیدیم به عوراضی ِ پل صراط نزاشتن رد بشیم ! چرا ؟ چون در تاریخ اسفند ماه 1394 هجری خورشیدی میتونستی هادی را ارشاد کنی و از جاهلیت نوین نجات بدی نکردی . تو که دستی بر آتش بیانیه داشتی چرا ؟ اونوقت من هادی رو بین چند هزار میلیارد نفر چجوری پیدا کنم رضایت بگیرم ؟
حالا فکر میکنی هادی کجاست ؟ بله درست حدس زدید . وسط پل صراط پاکروان رو دیده داره دی وی دی میخره
مردک چرا دویوق میگویینقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مردک تاپیک پارو فقط 5 هزار تا پست در مورد آدرس دستشویی ، تور کردنه داف فنلاندی ، دمبل ، دید زدن کیون هنگام وزنه زدن و نگوزیدن زیر وزنه ول دادی
همینطور داره یادم میاد ویرایش میکنم
N19pArTMshAhrZ212aD
2 گیگ دان کردم خو موزن نیس توش باز که ..
(sm169)
(sm185)آخ خاتون (sm224)جون جون جون جونننننن (sm47) خاتون (sm224)آها جونننننن (sm47)نقل قول:
آی خاتون ِ چشم عسلی تصدق نگات شم (sm47)
قربون خنده ای که میشکفه رو لبات شم(sm47)
(sm169)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
سیصد گل سرخ یک گل نصرانی
ما را ز سر بریده میترسانی
ما گر ز سر بریده میترسیدیم
در محفل عاشقان نمیرقصیدیم ... (sm50)
یا حضرت شائولین (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
حاله ی نور دور سرشه (sm120)
six یا شش؟نقل قول:
همون ششنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیتونه اسم آلبومش رو خارجی بزاره
از این مذخرفتر نمیتونست کاور انتخاب کنه(sm2)
یاد محمود چاخان افتادم با هاله نورش(sm120)
چرا هممش تو حرف شین هستنقل قول:
من در کل دوست دارم بعضی از کاراشو
دیگه ایشونم اینجوری تشریف دارن - مثل یزدانی که یه مدت همش تو ساعت مونده بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاراش خوبه
فصای ماه پیشونی به همون قسمت 18 میومد... اگه میخواستن کلیپی بذارن باس همون قسمت میذاشتن
پاشایی باز اهنگ داده؟
بعضیا بدونن مرضی پاشایی فوت کرده چند ساله
(sm2)خدایا (sm2)
روح الله جان با شمانبودم
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) (sm30)(sm30)(sm30)(sm30)
من برم تو افق محو بشم(sm2)(sm2)(sm2)