فرمول شعر نویسی یغمایی : بانو + اسم یه کشور تو آمریکای شمالی + سیگار + گریه . ربط دادن این کلمات به هم = شعر یغمایی
نمایش نسخه قابل چاپ
فرمول شعر نویسی یغمایی : بانو + اسم یه کشور تو آمریکای شمالی + سیگار + گریه . ربط دادن این کلمات به هم = شعر یغمایی
آملی کیجا (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بله بابلی ریکا ؟ (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه ملودی هم من ریز بوق میزنم شما ظرفا رو بزن به هم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ﮐﺎﺵ ﻣﺜﻞ ﮐﺎﺭﺗﻮﻧﺎ
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﮔﻮﺷﻪ ﭼﺸﻢ ﺁﺩﻣﺎﯼ عوضیا ﺑﺮﻕ ﻣﯿﺰﺩ
از آلبوم کودکیامون (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب کروم بنصب آپدیتشم بکن (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جنگ نیست ولی وقتی میبینی برای طرفت مهمِ باعث دلگرمیش میشه قطع نخاع نمیشی اگه بزنی (sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آرزومند پایداری رابطه ـت هستم (sm70)نقل قول:
فقط یه نکته رو مد نظر داشته باشه... جنبه در برابر جنبه... اینجا دیگه جنگِ... رفتی خونه دیدی پروژه ای که 6ماه روش کار کردی اشتباهی خراب شده من شونه ـمُ بهت قرض میدم که گریه کنی (sm70)