روح الله با تو بود دیگه چرا گوش نمیکنی ... (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
روح الله با تو بود دیگه چرا گوش نمیکنی ... (sm120)
آه که میزند برون از سر و سینه موج خون
من چه کنم که از درون دست تو میکشد کمان ... (sm50)
شش نه شیش
حداقل کاورش از قایق کاغذی بزرگمهر حسین پور حرفه ای تره (sm2)
روح الله دیوث نخند استاد فرمایشششون کاملا متینه(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm2)
حالا کجاشو دیدی.....نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وایسا(sm2)(sm2)
(sm2) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث تفرقه اندازی نکن بینه افراده مجمع.رضا خودش میدونه خیلی دوسش دارم(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
دهنت سرویس با این ابتکار(sm30)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عوضی(sm2)
این فقط یه پوستره.کاور نیست که
کجاتون سوخته (sm2)درکتون میکنم
این رقصای بندری رو دیدی تو سینه هم میرقصن هی بالا پایین میرن 2 نفر؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو میبینم همچین حسی بهم دست میده(sm2)
سرم گیج اومد دیوث نگاش میکنم چشمام میگیره درد (sm2)
اخه گروهه فسیل که تموم شد رفت من چیکارش میتونم داشته باشم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داشتم ات اشغالای تو درایوامو پاک میکردم اینو دیدم گفتم بذار یه تنوعی داشته باشیم.
بده میخوام شاد باشید؟(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) قایق
آوا حجت اشرف زاده (sm70)
شروع کنم ؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسم مرا صدا کن .... (sm50)
کامی عشقم نیست(sm172)
عکس کدوم بدبختی گذاشتی (sm70)
مالیدینقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
جوووووووووووووووووووووووو وووووووووووووووووووون بیا ببینمت(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط S A D E G H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عشقم خیلی صورته زیبا و ساده ای داری مثله دخترای این دوره زمونه کمپلت عملی نیستی مهریه چقدر میخوای؟(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط S A D E G H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
من هر وقت میرم بیرون پوسترای البوم اخر اریان که پخش جهانی شد میبینمشون هنو لامصبا دلشون نمیاد برشون دارن (sm2)نقل قول:
من فقط با کامی جونم ازدواج میکنم لطفا مزاحم نشو دیوث خطر(sm2)نقل قول:
در رسمه جوانمردی نیست وگرنه عکسای دوست دخترای قبلیمو منتشر میکردم حساب دستتون بیاد(sm2)
اووووووووووو نه بابا(sm70)نقل قول:
خر نشو بیا مهریه یه ای300 بهت میدم فقط قبلش یه 4 تا عکس از اون پایین مایینا برام پخ کن(sm2)نقل قول:
نکه رو درو دیوار این شهر اصلا جا نیست از بس پوستر چاوشی بستن (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو ثابتش کن دیوث چشام گرفت درد (sm2)
نه نوموخوام مزاحم نشو وگرنه میگم بن بشی(sm2)نقل قول:
دختره ی بی لیاقت.از ارایشت معلومه ماله دهات مهاتی.احمق(sm2)نقل قول:
نکن.این عکس چیه گذاشتی عوض کن .چشام کم نور شد.سوش رفت
برو گم شو پسره ی ایکبیری زشت کرکس صفت لیاقتت همون ... تو نه خانوادگی داری نه فامیلی(sm2)نقل قول:
هنوزم که هنوزه تو مارکت جهانی دارن پیش فروشش میکنن انگاری(sm2)نقل قول: