کوفت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
کوفت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وختی از یه دختر ازش میپرسی حسشو دربارت نمیگه چه حکمی داره ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من الان دچار دوراهی مضمن شدم (sm2)
من نمیدونم چرا حس میکنم مردی در لباس زن نهفته ای نمیدونم چرا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو باید از کوله بار ِ تجربه بپرسی نه داش مَلی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ینی خاطرتو میخواد ولی روش نمیشه بگه یا میترسه پورو بشی (sm120)
کوله بار تجربه تو رسول رو افسرده کردی لاشی با اون روشات (sm2)نقل قول:
خوب شد گفتی نزدیک بود بهم بزنم (sm2)
داش ملی انشا نمیخواما یه کوچوله فقط (sm2)
داره ناز میکنه...باید حالا حالاها بدویی دنبالش(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به رسول گفتم چند روز صبر کنه و نامه نده (sm120) دستم درد گرفت تایپ کردم پخ دادم که چیکار کنه(sm120) اونوقت زرت نامه داد و همون لحظه هم گفتم دوباره رید(sm120)نقل قول:
البوم رضا صادقی به اون بدی ای که میگفتن هم نبود (sm70)میشد چند تا ترک خوب کشید بیرون (sm120)
میدونم داره ناز میکنه خوب (sm120)نقل قول:
وختی یکی از یه دختر حسش رو میپرسه نمیگه این نگفتنش چه حکمی داره این مهمه الان (sm2)